UVIJEK NEODOLJIVA

Camila Cabello zaštitno je lice poznatog parfema: Nova avantura kubanske ljepotice

Victoria‘s Secret Bombshell parfem je bez konkurencije jedan od najpopularnijih mirisa ovog američkog brenda, a popularna glumica dobila je laskavu titulu zaštitnog lica.

Kubansko-američka pjevačica Camila Cabello ruši sve predrasude svojim izgledom, a ženama diljem svijeta je uzor zbog besprijekornog izgleda. Njenim glazbenim uspjesima nema kraja, a nedavno je postala i zaštitno lice linije parfema. Nakon što smo vidjeli da Cabello glumi u kampanji Victoria's Secreta, jednostavno više nikada nećemo biti isti. Nije ni čudo da je Bombshell Fragrance izabrao upravo nju.

"Čast mi je biti dio Bombshell obitelji! Jednostavno prihvatite tko ste i što ste, i to slavite svaki dan'', poručila je pjevačica na svom Instagramu te podjelila video isječak najnovije linije mirisa.

Bombshell dolazi u ljubičastoj ambalaži, a sadrži razne biljke poput božure, orhideje, talijanskog bora, ali i aromu vanilije. Pruža jedinstven, voćni, cvjetni miris pa nema sumnje da će se žene raspametiti za ovim mirisom.

Čitajte i: Latino diva Camila Cabello ruši sve predrasude: S ponosom pokazuje obline i nadahnjuje žene diljem svijeta

Iskrena o svojim nesigurnostima

Kako 25-godišnja pjevačica iz Havane kaže u kampanji: "U svima nama je bomba", a sudeći po njenom životnom putu i borba. Cabello je više puta na društvenim mrežama otkrila da pati od anksioznosti i opsesivno-kompulzivnog poremećaja, a fanovi su joj pružili podršku.

Podsjetimo, pjevačica je od 2019. godine bila u dugogodišnjoj vezi s planetarno popularnim kanadskim pjevačem Shawnom Mendesom. Iako su mnogi u početku sumnjali da je riječ o marketinškom triku Mendes je u kratkom roku potvrdio da njihova veza ''nikako nije marketinški trik". Iako su se obožavatelji nadali da će vezu okruniti brakom, par je prekinuo krajem 2021. godine.

Cabello je više puta na društvenim mrežama otkrila da pati od anksioznosti i opsesivno-kompulzivnog poremećaja.

"Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i vjerojatno ćemo ostati najbolji prijatelji", poručili su krajem prošle godine putem američkih medija.

Linker
20. travanj 2024 00:59