Shutterstock Editorial/Profimedia
Beauty inspiracija

Glamurozna frizura sezone: Najpopularniji rez obožavaju i slavne glumice

Veoma jednostavna, a iznimno glamurozna i elegantna frizura je prvi izbor slavnih glumica na svečanim dodjelama nagrada - a prigodna je za sve elegantne prilike.

Veoma jednostavna, a iznimno glamurozna i elegantna frizura je prvi izbor slavnih glumica na svečanim dodjelama nagrada - a prigodna je za sve elegantne prilike.

Na crvenom tepihu dodjele 29. SAG nagrada zavladao je glamur starog Hollywooda, što izborom večernjih haljina, a što kroz beauty lookove koje smo vidjeli na slavnim glumica. Jedna frizura je, čini se, veliki holivudski trend - jednostavna, a iznova efektna i glamurozna, poslužila je kao opcija za mnoge uzvanice, a nama kao beauty inspiracija za nadolazeće proljetne i ljetne svečanosti.

Zendaya, Aubrey Plaza i Cate Blanchett neke su od slavnih dama koje su stilizirale bob frizuru punu volumena i glamuroznih, nježnih valova. Glumica Zendaya se još jednom našla na listi najbolje odjevenih, s čak dvije kreacije (Valentino, a zatim Armani Privé), a nedavno je dugu kosu skratila na mega popularnu bob dužinu. Kosa koja seže malo ispod ušiju ili do ramena je frizerski hit nekoliko posljednjih sezona, a sada je potvrđena dominacija ove frizure.

image


Zendaya

NINA WESTERVELT/SHUTTERSTOCK FOR SAG AWARDS
image

Cate Blanchett i Viola Davis

Shutterstock Editorial/Profimedia

Zvijezda serije "White Lotus" Aubrey Plaza također je nosila sličan beauty look - razdjeljak je prebačen na stranu, što ovakvoj frizuri daje dodatno na voluminoznosti i glamuru. Nagrađivana glumica Viola Davis također je stilizirala bob, doduše sa sitnim i više razbarušenim uvojcima. Simona Tabasco, također zvijezda "White Lotusa", nosila je kreaciju u raskošnoj tirkiznoj nijansi, s outfitom je uskladila i make-up, a kosu je nosila u valovitom izdanju boba. Jenna Ortega se s druge strane odlučila na lob - dužu varijantu bob frizure, također s blagim valovima te uz popularne curtain bangs - u stilu "zavjesa".

image


Aubrey Plaza

MATT PETIT/SHUTTERSTOCK FOR SAG AWARDS
image


Jenna Ortega

CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK FOR SAG AWARDS
image


Simona Tabasco

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK FOR SAG AWARDS
Linker
26. travanj 2024 13:16