Korektor na usnama

Je li popularna trendseterica doista najavila povratak ‘‘najgoreg‘‘ make-up trenda iz 2000-ih?

Na TikTok platformi Sofia Richie Grainge, 25-godišnja trendseterica i model sa svojim brojnim pratiteljima redovito dijeli skincare i make up savjete, a sada nas, izgleda, vraća u prošlost koristeći korektor za popunjavanje usana.

Baš kao i kada je riječ o modi, u beauty svijetu trendovi se također mijenjaju iz sezone u sezonu. I dok jedni odlaze u povijest, drugi se često ponovno vraćaju, a upravo je jedan do njih make up trend koji se prvi put pojavio još davnih 2000-ih. Riječ je o ‘‘Concealer on your lips‘‘ načinu šminkanja koji zapravo obilježava nanošenje korektora na usne kako bismo ih popunili. Po mnogima jedan od najgorih make up trendova tako bi se mogao vratiti na beauty svjetsku scenu, a trendeseterica koja ga namjerava ponovno proslaviti je Sofia Richie Grainge.

Ovu 25-godišnjakinju često pratimo na društvenim mrežama kada nam je potrebna beauty inspiracija, a njezina ljubav prema šminkanju najviše dolazi na vidjelo po njezinim videima na TikTok-u. Na toj platformi Sofia sa svojim brojnim pratiteljima redovito dijeli skincare i make up savjete, a sada nas, izgleda, vraća u prošlost koristeći korektor za popunjavanje usana.

@sofiarichiegrainge Love @YSL Beauty Candy Glaze - soo glossy and hydrating #YSLBeautyPartner ♬ original sound - Sofia Richie Grainge

Tijekom predstavljanja omiljene kombinacije za crtanje usana, Sofia je korektor iskoristila kao efektni završetak cijelog procesa. Kao cherry on top nanijela je malu količinu korektora na prst, a zatim ga lagano utapkala na sredinu gornje i donje usne prije nego što je sve zajedno izblendala za prekrasan ombre izgled. Osim toga, time je postigla željeni efekt većih i punijih usana.

Ovaj trik čini se itekako uspješan, ali dok se jednima svidio, drugi su ipak negodovali oko povratka, kako kažu, jednog od najomraženijih make up trendova. Naime, mnogi od njih s nezadovoljstvom se prisjećaju 2000-ih godina kada je bilo cool umjesto ruža na usne nanijeti korektor, a takozvane ‘‘korektor usne‘‘ tada su nosili baš svi, od srednjoškolki pa sve do mnogih poznatih celebrity djevojaka.

Linker
21. travanj 2024 03:46