U 51. godini

Jennifer Garner blistavi ten zahvaljuje kremi koja košta 15 eura, a dostupna je i kod nas

Manje je više, vrijedi u slučaju holivudske glumice koja je sklona prirodnom izgledu i povoljnoj kozmetici.

Holivudskim zvijezdama je na raspolaganju najbolja i najlukuznija njega za lice i tijelo, no neki od njih ipak su skloni posegnuti na police drogerija pa za njegu biraju proizvode koji su dostupni i na našem tržištu. Jedna od omiljenih holivudskih zvijezda koju obožavatelji vole pratiti na društvenim mrežama zbog duhovitosti i objava koje prikazuju njezinu "normalnu" svakodnevicu je Jennifer Garner, a zvijezda koja u travnju slavi 51. rođendan podijelila je i svoje skincare favorite kojima je vjerna godinama.

Glumica je priznala da je retinol glavni sastojak njezine večernje rutine njege, dok za hidrataciju koristi hvaljenu (i povoljnu) kremu brenda Neutrogena - Hydro Boost Gel Cream, koja je i u našim drogerijama dostupna po cijeni od 15 eura. Sastojci poput hijaluronske kiseline, glicerina i vitamina B popunjavaju sitne bore na licu i daju svježi i odmoran izgled, a s obzirom na život u Kaliforniji, Garner priznaje da joj ova lagana krema pruža potrebnu dozu hidratacije.

image

U Los Angelesu prošle godine

Fotografija: Shutterstock Editorial/Profimedia
image

Neutrogena Hydro Boost gel-krema za lice (15 eura)

Promo

Zvijezda filma "Od zvijezde do komada" još 2013. godine postala je zaštitno lice brenda, a 2022. rekreirala je kultnu reklamu s umivanjem lica, što je podijelila na svom TikTok profilu.

image

Na premijeri serije ‘Party Down‘

Fotografija: Shutterstock Editorial/Profimedia

Inače, Garner se ulogom u novoj sezoni serije "Party Down" vraća na male ekrane, a na crvenom tepihu se prije nekoliko dana pojavila povodom premijere sezone u elegantnom crnom kombinezonu sa zanimljivim izrezom. Očekuje se i njezina uloga u seriji "The Last Thing He Told Me" koja s emitiranjem na Apple TV+ platformi kreće u travnju ove godine.

Linker
16. travanj 2024 13:21