uvijek u trendu

Jeste li znali da samo u tri koraka možete napraviti sjajnu frizuru poput Jennifer Aniston?

Ako ste oduvijek htjeli ‘Rachel‘ frizuru, ali niste znali kako je savršeno napraviti, frizer slavne glumice otkrio je tri jendostavna trika. Pale svaki put!

Sjećate li se kada su u ranim devedesetima svi željeli imati frizuru po uzoru na glumicu Jennifer Aniston? Naime, kultna frizura kakvu je nosio njezin lik Rachel u seriji "Prijatelji" još uvijek nam je tiha patnja, a Jen već godinama i privatno nosi sličnu frizuru.

Dobra je vijest da se takva frizura može napraviti u tri jednostavna koraka, a glumičin dugogodišnji frizer Chris McMillan na Instagramu je otkrio i kako. Uz savjete je podijelio i crno-bijelu fotografiju na kojoj Jennifer sjedi nasmiješena dok joj McMillan uređuje kosu za jedan glamurozni događaj.

Pramenovi su ključni

Prvo korak uključuje razdjeljivanje kose na pramenove. "Kako bih postigao ovaj izgled, uzimam po jedan i pol pramen počevši od potiljka i sušim kosu, svježe šamponiranu i osušenu ručnikom, obično bez dodatnih proizvoda u kosi, tako da fen frizura duže traje", objasnio je McMillian.

image

Jennifer Aniston

HAHN LIONEL/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Koristite prave alate

Okrugla četka najvažniji je alat za postizanje ove frizure. McMillan tvrdi da ona svaki put daje odlične rezultate, a on na Jenniferinoj kosi najviše voli koristiti Ibiza Hair Tools četku. Kosu, dakle, sušite četkom i s nastavkom na fenu usmjerenim niz dlaku. Tako ćete postići da kosa bude glatka i sjajna.

Dodatan volumen

I za kraj, važno je korijenu kose dati volumen. To ćete postići podizanjem kose četkom prema gore dok je sušite.

Linker
10. travanj 2024 15:55