Velika promjena

Kakav look! Eva Longoria oduševila frizurom koja je bila vrlo popularna 70-ih

Iako smo navikli američku glumicu gledati kao dugokosu brinetu s pokojim svjetlijim pramenom, u novu je godinu odlučila zakoračiti s novim izgledom i pritom nije razočarala.

Nova godina nerijetko sa sobom donosi nove trendove, ali označava i vrijeme za značajniju promjenu, pogotovo kada je riječ o frizurama. S tim se očigledno slaže i američka glumica Eva Longoria koja je ovih dana pokazala novu frizuru i pritom oduševila hrabrom promjenom.

Naime, Eva je svoje smeđe uvojke odlučila osvježiti retro frizurom koju su mnogi donedavno smatrali staromodnom. Radi se o takozvanom ‘‘shagu‘‘, slojevito ošišanoj frizuri wet looka s mnogo volumena kakva se nosila tijekom 1970-ih godina. Osim toga, ovakav način šišanja bio je popularan i tijekom devedesetih, odnosno u doba grungea.

image

Eva Longoria iznenadila je novom frizurom koja se nosila u 1970-ima

ARAYA DOHENY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA ARAYA DOHENY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Novi look 49-godišnja glumica isfurala je na svečanoj večeri latino talenata u Los Angelesu, a u promjeni imidža prepustila se u profesionalne ruke frizera Dimitrisa Giannetosa koji je inspiraciju dobio iz frizure legendarnog glazbenika Micka Jaggera. Video je odmah objavio i na društvenim mrežama.

Slojevito šišanje zapravo daje dojam opuštenog glamura, a na taj se način može šišati kraća, ali ili dulja kosa. Proteklih nekoliko sezona mnoge su se dame znale šišati upravo kako bi dobile ‘‘shaggy‘‘ look, a stilisti najavljuju kako bi ovakva frizura mogla biti veliki hit i u godini koja je pred nama.

Linker
23. travanj 2024 13:36