Iris Cekuš, Josipa Krešić i Pamela Badžek

 PRESS
Melem LOVES women

Kolekcija za nepobjedive žene: Melem i Bipa predstavili novu suradnju

Ekskluzivna kolekcija s hvalevrijednom misijom podržavanja nepobjedivih žena i unaprjeđenja okruženja u kojem žive i rade.

Ekskluzivna kolekcija s hvalevrijednom misijom podržavanja nepobjedivih žena i unaprjeđenja okruženja u kojem žive i rade.

Spoj 45 godina duge tradicije njege i želje za osnaživanjem žena rezultirao je suradnjom Melema i Bipe koji su se udružili kako bi ženama ponudili luksuzan osjećaj kroz društveno odgovorno poslovanje. Posebna njegujuća kolekcija koju su predstavili u Bipa Backstageu donosi 6 proizvoda u luksuznom pakiranju čiju će kupovinu ovi brendovi podržati fond nepobjedivih žena.

Domaći brend kozmetike i lanac trgovina udružili su snage i dugogodišnje iskustvo direktne suradnje sa ženama te predstavili kolekciju simboličnog naziva "Melem LOVES women" koja, uz njegu, za cilj ima i osnaživanje žena kroz fond #nepobjedive. Linija koju čini 6 ženama vrlo bliskih proizvoda: balzam za usne, deo roll-on, gel za tuširanje, losion za tijelo, krema za ruke i bogati balzam za ciljanu njegu suhe i osjetljive kože. Svi proizvodi donose dobro poznate Melem formulacije bogate, njegujuće teksture te šarmantni cvjetni miris koji unosi čaroliju u svakodnevnu njegu. Istu čaroliju donosi i u društvo kroz poticanje fonda #nepobjedive jer se od svakog prodanog Melem LOVES Women proizvoda odvaja 50 centi, a skupljena će se sredstva donirati nepobjedivoj ženi čiji projekt unaprjeđuje okruženje u kojem žive i rade #nepobjedive žene. Natječaj za prijavu projekta za donaciju bit će otvoren u studenom, a preduvjet za prijavu je da za nju aplicira žena.

image

Nina Slišković Goleš, Željka Mojzeš, Anamari Halilović, Tea Matoš

PRESS
image

Iris Cekuš, Josipa Krešić i Pamela Badžek

PRESS

"Želimo inspirirati i ohrabriti, prvenstveno žene, ali i sve ostale, da pronađu vlastitu snagu unutar sebe. Da budu autentični, ne stavljaju se u okvire koje društvo nameće, postave granice tamo gdje smatraju da ih treba biti, a sruše one koje im ne služe. Prava snaga leži u autentičnosti. Ako vjerujete u sebe, u svemu čega se uhvatite bit ćete #nepobjedivi" poručuju iz Bipe. Melem tim prepoznao je Bipin slogan "Ne sudi nas po boji" i prepoznao je vrijednosti koje iza njega leže te kreirao nježnu i romantičnu, a opet snažnu i jedinstvenu kolekciju koja se naslanja na #nepobjedive vrijednosti. "Melem podržava #nepobjedive žene, njihove ideje, odvažnost, snagu i spretnost, sve atribute koji se ocrtavaju i u svim našim proizvodima jer većinu Melem tima čine upravo takve, #nepobjedive žene", poručuju iz Melema.

image

Željka Molnar i Isabella Rakonić

PRESS
image

Marija Nikšić i Ivana Blažoti

PRESS

Predstavljanje "Melem LOVES women" linije u Bipa Backstageu su podržale i brojne snažne žene, a vi možete kupovinom u svim Bipa trgovinama.

image

Dora Jagodić

PRESS
image

Jelena Petrović i Pamela Badžek

PRESS
image

Matea Ibanez

PRESS
Linker
26. travanj 2024 11:52