JEDNOSTAVNO, A UČINKOVITO

Jednim korakom do voluminozne kose: Od frizure kao iz salona dijeli vas samo ovaj trik!

Imate tanku kosu bez volumena? Ne brinite, i za to postoji jednostavno rješenje, a krije se u četki za feniranje!

Svaka žena sanja o gustoj kosi punoj volumena, no kako zbog tretmana poput ravnanja kose koji ju oštećuju, tako zbog genetike, često je teško postići željeni efekt.

Čitajte i: Georgina Rodriguez nosi omiljeni bob: Nova frizura za novu stranicu u životu jedne od najpoznatijih žena svijeta

Ipak, kao i za svaki estetski nedostatak, danas postoji rješenje i za problem tanke i beživotne kose! Osim načina šišanja i kvalitetnog stiliziranja, tu je i vrlo jednostavan trik koji će vašoj kosi podariti volumen kao iz frizerskog salona.

image
Za kosu iz snova odaberite idealnu četku za feniranje.
PEXELS

Recept za kosu iz snova

Tajna se krije u kosi za feniranje, a pravilo glasi - što je kosa tanja, četka za feniranje treba biti deblja. Za oblikovanje voluminozne kose stoga trebate koristiti četku minimalnog promjera od 5 centimetara, a recept je sljedeći:

Čitajte i: Kad kosa vodi glavnu riječ: Pet trendi i opuštenih frizura koje morate isprobati

image
Od voluminozne kose dijeli vas jednostavan trik.
PEXELS

Operite kosu, omotajte ju ručnikom i pustite da se malo prirodno osuši. Potom okruglu četku za kosu postavite blizu korijena i preko nje omotajte pramen. Nakon toga toplim fenom za kosu kratko pređite preko pramena i pustite ga da se ohladi prije nego četku izvučete. Postupak ponavljajte pramen po pramen i gledajte kako postaje puna volumena. Za duži efekt koristite lak za kosu i uživajte u frizuri kao iz salona.

Linker
17. travanj 2024 19:39