Getty Images
ODREZALA PLETENICE

Zoë Kravitz šokirala drastično kratkom frizurom

Promjena je u zraku - barem ako pitate zvijezde koje su u sunčanije razdoblje godine ušle s novim frizurama. Brojnim slavnim damama sada se pridružila i američka glumica Zoë Kravitz, zvijezda serijala "Big Little Lies", koja se riješila svojih dugih pletenica.

Drastične promjene frizure hit su ovog proljeća među zvijezdama: nakon što nas je Cara Delevingne iznenadila srebrno platinastim bobom, Kristen Stewart obrijanom glavom, 28-godišnja glumica Zoë Kravitz pridružila im se i duge, platinaste pletenice zamijenila mnogo kraćim rezom.

Nakon što je prošle godine obojila svoju kosu u platinasto plavu i uskoro nakon toga dodala i pletenice, američka glumica je sa svojih 2,6 milijuna pratitelja podijelila najprije fotografiju odrezane kose, da bi se nekoliko sati kasnije pohvalila novom šik frizurom.

Oh shit : part 1

Objavu dijeli Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Iako je mnoge šokirala vrlo kratkim pixie rezom, koji opasno graniči s time da bude proglašen obrijanom glavom, Kravitz je još na Tjednu mode u Parizu početkom godine najavila da će skratiti kosu jer joj je izbjeljivanje oštetilo vlasi. Priznala je da se počela suočavati s jakim ispadanjem kose te ni trenutka nije dvojila hoće li se odlučiti na tako drastičan potez - a zašto i bi kad postoje brojne zvijezde koje pixie nose odlično.

Oh shit: part 2 #newhair #whodis? @majormoonn @nikkinelms

Objavu dijeli Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Linker
18. travanj 2024 06:26