DNPHOTOGRAPHY/ABACA/SHUTTERSTOCK
cosmic

Kylie Jenner lansirala svoj prvi parfem, a inspiraciju je pronašla u svojoj majci Kris Jenner

Iako je tek nedavno izašla njezina nova kolekcija odjeće, influencerica i poduzetnica nije dugo čekala da izbaci još jedan proizvod.

Iako je tek nedavno izašla njezina nova kolekcija odjeće, influencerica i poduzetnica nije dugo čekala da izbaci još jedan proizvod.

Već je dobro poznata stvar da kada je o poslu riječ, Kylie Jenner niže samo uspjehe. Nakon što je lansirala brend KHY u studenom 2023. godine, o njezinim se odjevnim komadima ne prestaje pričati. Iako je tek izašla njezina nova kolekcija odjeće, ova je 26-godišnja poduzetnica odmah pronašla još jedan pothvat i oduševila fanove objavom da namjerava obogatiti asortiman svog brenda Kylie Cosmetics novim proizvodom - parfemom. Svoju priču u beauty svijetu započela je još 2015. godine Lip Kit sjajilima za usne, a danas njezin asortiman obuhvaća rumenila, bronzere, highlightere, mat tekuće ruževe, rumenila za usne, make-up za obrve i olovke za oči. S obzirom na to da svako malo širi ponudu brenda, parfem zapravo ne predstavlja neko iznenađenje. Miris je nazvala Cosmic, a lansirala ga je 7. ožujka.

Kylie je zapravo već jednom lansirala miris, ali u suradnji sa svojom sestrom Kim Kardashian, pa ovaj parfem ipak predstavlja njezin prvi samostalni pothvat u svijetu mirisa. "Volim imati svoj signature miris. To mi je osobno vrlo važno. On uzdigne svaki look na novu razinu", rekla je influencerica za Byrdie.

Samo osmišljavanje parfema trajalo je dvije godine, a u tom se procesu Kylie vodila cvjetnim mirisima kakve je njezina majka, 68-godišnja Kris Jenner nosila tijekom njezinog djetinjstva. Tim nostalgičnim notama dodala je vlastiti touch kako bi postigla "sofisticirani, slatki, magnetski i seksi" miris, a u stvaranju joj je pomogla parfumerka Nicole Mancini. "Vanilija mi je bila na vrhu liste, ona me oduvijek privlači i htjela sam ju u svom prvom mirisu", rekla je o bazi, na koju je dodala i cedrovinu kao drvenastu notu. Citrus, jasmin i naranča mogu se pronaći u gornjim notama, a srce parfema su akordi zlatnog jantara i crvenog božura koji daju slatki cvjetni miris.

image

Cosmic 30 ml (43,86 eura)/50 ml (54,82 eura)/100 ml (71,27 eura)

PRESS

Željela je i da bočica izgleda kao "umjetničko djelo iz nekog drugog svijeta“, ali i da istovremeno "savršeno prianja ruci". Parfemi su dostupni u tri veličine, u bočici od 30, 50 i 100 mililitara, a vjerojatno će se, kao i sve drugo što Kylie izbaci, rasprodati za čas.

Linker
28. travanj 2024 01:06