DUGOTRAJNI REZULTATI

Idealan tretman za ljeto bez šminkanja: Trajni ruž za usne koji ispravlja nepravilnosti

Mislite da bi veće usne bolje pristajale vašem licu, ali niste pobornik filera? Trajnije i jednostavnije rješenje krije se u permanentnom make up-u!

U posljednje vrijeme sve je popularnija metoda trajnog make up-a koji ostavlja dojam prirodnog izgleda. Umjetne trepavice, puder obrve, ali i trajni ruž odlična su prilika da se vaše lice odmori od svakodnevne šminke. Trajni ruž za usne možda je najideaniji za ljeto kada se ne šminkamo, a želimo izgledati sređeno.

image
Rezultati tretmana permanentnog ruža traju do 5 godina.
PEXELS

Osim što ćete štediti vrijeme koje inače gubite na sređivanje, na svakom ćete se koraku osjećati kao da ste upravo izašli iz kozmetičkog salona - s rezultatima koji djeluju prirodno.

Čitajte i: Ne možete se odreći pudera preko ljeta? To je sasvim ok, imamo nekoliko trikova kako će izgledati što prirodnije

Popularna metoda permanetnog ruža temelji se na utiskivanju pigmenata boje sitnim iglicama po usnama i rubovima usana, tako da koža ostane trajno pigmentirana. Riječ je o tretmanu kojim se skrivaju ili ispravljaju nepravilnosti usana, a idealan je za žene koje se vode frazom "više je manje".

image
Metodom trajnog ruža zapravo se radi mikropigmentacija usana.
PEXELS

Ovaj tretman najbolji je odabir za usne sa slabo vidljivim konturama, za tanke usne ili za one s okomitim borama. Pigmentacijom se usne mogu vizualno povećati i na taj se način može postići njihova simetrija.

Čitajte i: Imamo voćku za svaki vaš kozmetički problem: Lubenica, grožđe, ananas i kokos savršeni su za vašu kožu i kosu!

Trajni ruž nakon tretmana je vidljiv od 3 do 5 godina, a kada boja izblijedi, pigmentiranje se može ponoviti.

Tretman je zahvaljujući anesteticima gotovo bezbolan, a bez lokalne anestezije može se usporediti s čupanjem dlačica pincetom.

Linker
17. travanj 2024 11:27