Matej Dokić
MULTIFUNKCIONALNI TRETMAN

Zagrebačka glumica potpuno vjeruje 'čarobnom pištolju': Skriva podočnjake, zateže bore, a traje samo pet minuta

Zagrebačka glumica otkriva kako funkcionira u više projekata paralelno te zašto su joj pritom potrebni multifunkcionalni kozmetički tretmani i preparati koji - zahvaljujući sinergiji peptida i aktivnih sastojaka - istodobno uklanjaju podočnjake, sivilo lica, zatežu kožu, ublažavaju bore...

Svestrana Iva Mihalić (34) podjednako se dobro snalazi u kazalištu, filmu i na televiziji pa je u posljednje vrijeme zaredala niz zapaženih uloga - od filmova “Osmi povjerenik” i “Koja je ovo država” te prve hrvatske serije u produkciji HBO-a, “Uspjeh”, do klasika u zagrebačkom HNK, gdje igra grčku heroinu Antigonu u suvremenoj verziji istoimene Sofoklove tragedije, a usporedno se priprema za novo uprizorenje “Idiota” prema romanu Dostojevskog.

Beauty Gun 
Model Iva Mihalic
Beauty salon Nada Kovac 
Fotograf Matej Dokic 291019
Matej Dokić

Premda Iva u svemu tome uživa - običava reći da joj je draže kad je pretrpana poslom nego kad ga je malo - svjesna je da takav “multitasking” ostavlja na licu tragove umora, a dodatno ga “maltretira” teška scenska šminka. Stoga joj je u njezi nezaobilazan prvi korak, čišćenje lica, i to blagim preparatima kako ne bi još više isušila ionako suhu i osjetljivu kožu.

- Neprestano moram paziti da mi koža bude dovoljno hidratizirana i nahranjena, osobito u razdoblju jeseni i zime. Nakon čišćenja na lice nanosim serum i hidratantnu kremu, dok najmanje dva puta tjedno stavljam i masku. Često masku sama pripravljam od zelene gline. Iskušala sam svakakvu kozmetiku, no najviše mi odgovaraju kreme i serumi na bazi prirodnih ulja, koje mi izrađuje moja mama Branka, magistrica farmacije - otkriva glumica koja prirodnu njegu voli kombinirati s high-tech metodom CooLifting.

Beauty Gun 
Model Iva Mihalic
Beauty salon Nada Kovac 
Fotograf Matej Dokic 291019
Matej Dokić
CooLifting ‘skida’ godine s lica, vrata i dekoltea, a za najbolji dugoročni učinak preporučuje se paket od šest tretmana (3750 kn), te održavanje rezultata jednom mjesečno.

Riječ je o uređaju koji su holivudske zvijezde prozvale čarobnim pištoljem jer se njime u kožu “upucavaju” revitalizirajuće tvari koje trenutačno “ožive” lice. CooLifting je vodeći u novoj generaciji tretmana čiji se rezultat najčešće opisuje izrazima “multitasking”, “multiaktivno” i “multikorektivno”, kako bi se naglasio višestruki, odnosno sveobuhvatan učinak. Prema načelu “sve u jednom”, CooLifting istodobno uklanja s lica znakove umora, poput podočnjaka i sivkastog tena, zateže kožu i zaglađuje bore, smanjuje vidljivost hiperpigmentacija i drugih nepravilnosti... Štoviše, za takvu “totalku” dovoljno je pet minuta tretiranja “pištoljem” koji se na prvi pogled doima poput bežičnog sušila za kosu. No iz njega izlazi hladan i snažan mlaz CO2 (ugljičnog dioksida) prožet visokom koncentracijom hijaluronske kiseline, vitamina i peptida. Zahvaljujući kombinaciji niske temperature i visokog tlaka, poboljšava se mikrocirkulacija u koži te ona puno bolje upija blagotvorne sastojke i ubrzano se obnavlja.

Beauty Gun 
Model Iva Mihalic
Beauty salon Nada Kovac 
Fotograf Matej Dokic 291019
Matej Dokić
Kombinacija niske temperature i visokog tlaka djeluje na mikrocirkulaciju - pa koža bolje upija sastojke. Uređaj radi samo pet minuta, čije odbrojavanje se prati na displeju

- Ovo mi je idealan tretman kad sam u žurbi, a trebam osvježiti izgled. Osim izuzetnog “blic” učinka, velika je prednost to što nema nikakvih neugodnih nuspojava. Čim postupak završi, mogu se našminkati i krenuti dalje - kaže Iva koja na CooLifting ide odlazi poznatoj zagrebačkoj kozmetičarki Nadi Kovač.

- U CooLifting “pištolj” stavlja se ampula s aktivnim sastojcima. Ovisno o potrebama kože, odabiremo mješavinu hijalurona i biljnih ekstrakata, ili pak ampulu s vitaminom C. CooLifting se primjenjuje pet minuta te zajedno s uvodnim čišćenjem lica i završnom hidratantnom maskom ritual traje ukupno 20 minuta. S CooLiftingom lice trenutačno zablista, a učinak je vidljiv još nekoliko tjedana jer ta metoda potiče obnovu kolagena i elastina u koži pa ona iz dana u dan postaje sve čvršća i zaglađenija - objašnjava Nada Kovač. Dakako, rezultati su to bolji što je u svakodnevici bolja njega kože.

Beauty Gun 
Model Iva Mihalic
Beauty salon Nada Kovac 
Fotograf Matej Dokic 291019
Matej Dokić
Sadržaj iz ampule umetnute u ‘beauty gun’ unosi se u kožu uz pomoć hladnog i snažnog mlaza

- Svjesna sam da se na licu odražava “multitasking” onoga što činimo za sebe. Stoga nastojim dovoljno spavati i boraviti na svježem zraku. Obožavam planinarenje, vježbam jogu i idem na masaže. Jedem puno povrća i voća, pijem puno vode, a s dolaskom jeseni počela sam uzimati pripravke sa spirulinom i vitaminom C kako bih ojačala imunitet. Od svega toga “profitira” i moja koža - zaključuje Iva.

Linker
11. travanj 2024 23:22