BEAUTY FAVORITI

Make-up artistica Simona Antonović odabrala je tri najbolja looka s Oscara

Nakon detaljne analize mode koju smo mogli vidjeti na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, donosimo pregled beauty favorita s crvenog tepiha u suradnji s make-up artisticom Simonom Antonović.

Kod definiranja svakog looka za dodjelu Oscara pazi se na svaki detalj, a jedan od važnijih je i make-up koji zaista može dati potpuno drugačiji efekt cijeloj kombinaciji. Ove godine fokus je bio na svježini, na make-upu koji ne odvlači pažnju već je gotovo pa neprimjetan. Ipak, tko je u tome na ovogodišnjoj dodjeli bio najbolji otkrila nam je naša make-up artistica Simona Antonović i izdvojila nam tri looka koja su je se dojmila. To su sve redom i favoritkinje za najbolje odjevene glumice na crvenom tepihu. Provjerite tko se našao na njezinom popisu najboljih make-up lookova s Oscara - priznajemo, rado bismo ih kopirali.

Emma Stone

Emmina mlječna koža blistala je od svježine, oči su bile blago naglašene u mačkastoj formi, a usne u boji latica ruže popularne nijanse Pillow Talk, brenda Charlotte Tilbury.

image

Emma Stone

FREDERIC J. BROWN AFP
image

Emma Stone

FREDERIC J. BROWN AFP

Zendaya

Uvijek besprijekorna i inspirativnog lica za kreiranje make-up lookova, glumica Zendaya nosila je sofisticiran make-up nježnih smeđih tonova, savršeno definirane obrve i tanku liniju crnog eyelinera. Idealan make-up za sve “klasičare”.

image

Zendaya

FREDERIC J. BROWN AFP
image

Zendaya

FREDERIC J. BROWN AFP

Florence Pugh

Definitivno najviše pohvala za cjelokupni izgled na Oscarima je s razlogom dobila Florenece Pugh. Make-up s naglaskom na svježu kožu upotpunjen je kremastim rumenilom, mat roza nijansom ruža te voluminoznim trepavicama i toplim nijansama ljubičastog sjenila na kapcima.

image

Florence Pugh

FREDERIC J. BROWN AFP
image

Florence Pugh

CHELSEA LAUREN/BEI/SHUTTERSTOCK CHELSEA LAUREN/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
19. ožujak 2024 12:13