Trik s bronzerom

Make-up hit ljeta: Selena Gomez pokazala metodu konturiranja lica koja je jako jednostavna

Uobičajeno se konturiranjem nastoji „isklesati” jagodice, vizualno dotjerati nos ili liniju čela, no pjevačica je tim linijama dodala i potez bronzerom od oka preko sljepoočnice.

Osim što je popularna pjevačica i glumica, Selena Gomez postala je i jedna on najomiljenijih beauty influencerica, a njezin kozmetički brend Rare Beauty kupci su zavoljeli čim ga je utemeljila prije četiri godine. Zbog toga svi naćule uši kad Selena predstavlja novi proizvod ili neki novi trik uljepšavanja, a to se događa i s njezinom najnovijom podukom iz konturiranja.

Selena je, naime, na Instagram profilu svog brenda demonstrirala kako ističe konture lica pomoću bronzera u stiku Warm Wishes Effortless Bronzer Stick, a pokazalo se da je njezina metoda pomalo nekonvencionalna ili možda naprednija od uobičajene. Obično se konturiranjem nastoji „isklesati” jagodice, vizualno dotjerati nos ili poboljšati liniju čela, no pjevačica je tim linijama dodala i liniju bronzerom (nijansa Happy Sol) od očiju preko sljepoočnica. Sve je potom razmazala debljim kistom pokretima prema gore.

Osim što je popularna pjevačica i glumica, Selena Gomez postala je i jedna on najomiljenijih beauty influencerica, a njezin kozmetički brend Rare Beauty kupci su zavoljeli čim ga je utemeljila prije četiri godine. Zbog toga svi naćule uši kad Selena predstavlja novi proizvod ili neki novi trik uljepšavanja, a to se događa i s njezinom najnovijom podukom iz konturiranja. Šefica je, naime, na instagramskom profilu svog brenda demonstrirala kako ističe konture lica pomoću bronzera u stiku Warm Wishes Effortless Bronzer Stick, a pokazalo se da je njezina metoda pomalo nekonvencionalna ili možda naprednija od uobičajene. Obično se konturiranjem nastoji „isklesati” jagodice, vizualno dotjerati nos ili poboljšati liniju čela, no pjevačica je tim linijama dodala i liniju bronzerom (nijansa Happy Sol) od očiju preko sljepoočnica. Sve je potom razmazala debelim kistom pokretima prema gore.
Dodatnim je potezom konturiranje dalo još definiraniji izgled licu, jer linija preko sljepoočnica pomaže u stvaranju oštrijeg i podignutijeg izgleda cijelog lica. Odlična ideja za noćni izlazak, a ako je prihvati samo deset posto Seleninih pratitelja bit će veliki ljetni hit. Tridesetogodišnjakinja je, naime, žena s najvećom instagramskom sljedbom – na toj je društvenoj mreži prati više od 423 milijuna ljudi.

Dodatnim je potezom konturiranje dalo još definiraniji izgled licu jer linija preko sljepoočnica pomaže u stvaranju oštrijeg i podignutijeg izgleda cijelog lica. Odlična ideja za noćni izlazak, a ako je prihvati samo deset posto Seleninih pratitelja bit će veliki ljetni hit. Tridesetogodišnjakinja je, naime, žena s najvećom brojem IG pratitelja – čak 423 milijuna.

Linker
12. travanj 2024 23:35