It frizura

Najpoželjnija frizura: Ovako Emily Ratajkowski izgleda s drastično kraćom i tamnijom kosom

Trendi bob do brade jedna je od najpoželjnijih frizura koje nose brojne zvijezde prošle i ove godine.

Emily Ratajkowski pokazala je novu frizuru. Drastično kraća kosa i guste šiške te dosta tamnija boja novi su look ovog supermodela. Manekenka je novi look pokazala na reviji Marca Jacobsa u New Yorku koju je došla podržati kao gošća. Bob je stilizirala s razbarušenim loknama i tako isfurala jednu od najpoželjnijih frizura sezone.

image
OUZOUNOVA/SPLASH/PROFIMEDIA

Trendi bob do brade jedna je od najpoželjnijih frizura koje nose brojne zvijezde prošle i ove godine. Postoji mnogo načina za stiliziranje od razbarušenog, za koji se odlučila Emily, do uredno isfeniranog.

image

Emily Ratajkowski pokazala je novu frizuru

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Ovo nije prvi put da Emily ima odrezane šiške, ali već dugo je nismo vidjeli s ovako kratkom kosom. Frizura je pravo osvježenje i odlično joj stoji.

Već dulje vrijeme Ratajkowski nosi dugu kosu, i to toplijih smeđih nijansi, vrlo prirodno stiliziranu s razdjeljkom na sredini glave.

Manekenka se i na Instagramu pohvalila novom frizurom, za sada samo na storijima. Iako nije još sto posto sigurno da nije riječ o jako kvalitetnoj periki, ako se još uvijek premišlja o promjeni, ide u dobrom smjeru.

Ova 31-godišnja majka na modni je događaj došla u smeđoj kombinaciji, hlačama i bomber jakni s našivenim krznom. Ispod jakne nosila je proziran top u sličnoj boji.

image

Nicky Hilton Rothschild, Emily Ratajkowski i Ashley Graham

DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Reviju je promatrala iz prvog reda u probranom društvu, s Nicky Hilton Rothschild i Ashley Graham.

Linker
23. travanj 2024 17:45