PROFIMEDIA
Žene i moć

Kate Winslet novo je lice poznate kozmetičke kuće: ‘Moraš se osjećati samopouzdano da ti dobro stoji crveni ruž‘

Glumica nikada nije zazirala od ozbiljnih razgovora o tome koliki je pritisak na žene u Hollywoodu zbog njihova izgleda i dobi, novo je zaštitno lice poznatog brenda, za tu novu ulogu u svijetu kazala je da će je iskoristiti za vlastiti predah.

Glumica nikada nije zazirala od ozbiljnih razgovora o tome koliki je pritisak na žene u Hollywoodu zbog njihova izgleda i dobi, novo je zaštitno lice poznatog brenda, za tu novu ulogu u svijetu kazala je da će je iskoristiti za vlastiti predah.

Nakon što je još jednom oduševila svijet svojom glumom, ovog puta u seriji "Mare of Easttown", Kate Winslet (45) postala je novo zaštitno lice poznatog francuskog kozmetičkog brenda L'Oréal Paris. Engleska glumica tako se pridružila vojsci brojnih poznatih kolegica poput Viole Davis, Eve Longorie, i Gemme Chan.

Glumica nikada nije zazirala od ozbiljnih razgovora o tome koliki je pritisak na žene u Hollywoodu zbog njihova izgleda i dobi. O novoj ulozi u svijetu mode u suradnji s L'Orealom kazala je da će je iskoristiti za vlastiti predah.

"Imam osjećaj da je to vrijeme samo za mene, ono što sam neprekidno ponavaljala posljednjih šest mjeseci je da dolazi nova dekada. Osjeća se da je došlo do promjene među ženama, koristimo svoje glasove na drugačiji način", ispričala je Kate u razgovoru za Harpers Bazaaar.

Čitajte i: Razgovor s jednom od najvećih! Kate Winslet nam otkrila zašto ju je najnovija uloga obilježila i više nego se nadala

Za pandemijsku godinu koju je uglavnom provela zatvorena u kući kaže da je zapravo iznimno uživala u tome što nije morala nositi šminku, odnosno nosila ju je u mnogo manjim količinama. A s mnogo vremena bez šminke, primijetila je promjene na koži, kaže, posebice na vratu.

Crveni ruž za moć

"Skincare rutina postala je mnogo bitnija. Jako mi je bitno da kožu dobro navlažim jer je to teško kada ne boraviš mnogo vani, koža bez svježeg zraka može postati jako suha", otkrila je glumica.

Čitajte i: Čišćenje lica prema tipu kože - proizvodi na koje se trebamo osloniti i greške koje najčešće radimo

Budući da su svi, a pogotovo zvijede zbog lockdowna, ostali bez stručne pomoći te su sami morali raditi frizure i šminkati se, Kate je otrkila i kako se nalazi u tim zadaćama. "Nisam dobra s vlastitom kosom. Jednostavno nemam vremena. Jako je rijetko sušim, a ionako ne volim kada na nju ide vrući zrak. Uvijek pustim da mi se kosa prirodno osuši. Što se tiče šminke i šminkanja tu sam jako dobra", kazala je Winslet.

Šminka koja joj daje snagu i moć je, ako nema nikakvih problema na koži je kako kaže jednostavno čisto lice. "Hrabar sloj maskare, osječnani kapci i dobar sloj crvenog ruža. To za mene znači 'Ne igraj se sa mnom!' Jer morate se osjećati dovoljno samopouzdano da dobro nosite crveni ruž na usnama. Za mene takva šminka govori - evo me tu sam!" zaključila je Kate Winslet.

Linker
27. travanj 2024 03:43