Promo
Doprinos u borbi protiv covid-19

L'Occitane Hrvatska donirao čak 2000 krema za ruke medicinskom osoblju

Mnogima omiljeni brend prirodne kozmetike uskoro ponovno otvara trgovine diljem Hrvatske.

Brend francuske kozmetike L'Occitane, koji je prije svega poznat po svojim jedinstvenim te prirodnim i učinkovitim formulama sapuna i krema za ruke, uskoro ponovno otvara trgovine diljem Hrvatske, a dao je i svoj doprinos u borbi protiv COVID-19 u Hrvatskoj.

Svjesni kako su medicinski radnici najviše izloženi virusu, a njihova koža trpi najviše oštećenja zbog učestale dezinfekcije i tretiranja ruku agresivnim sredstvima koji osim što uništavaju viruse i bakterije, nepovoljno utječu i na zdravlje te izgled kože, L'Occitane Hrvatska donirao je 2000 Karite krema za ruke od 10 ml Hrvatskoj udruzi medicinskih sestara koja će ih rasporediti u zdravstvene ustanove najviše pogođene bolešću COVID-19.

Promo
Članice HUMS razveselila je donacija i poruka potpore od L'Occitanea.

Zahvalni medicinskom osoblju na neizmjernom trudu za očuvanje zdravlja i sigurnosti hrvatskih građana, L'Occitane ima za cilj pomoći im u zaštiti i njezi njihovih vrijednih ruku.

Tijekom ove pandemije Hrvatska udruga medicinskih sestara igra veliku ulogu, podupirući svoje članove, ali i raspoređujući prijeko potrebne donacije u zdravstvene ustanove diljem zemlje. 2020. godina je proglašena od strane Svjetske zdravstvene organizacije godinom medicinskih sestara i primalja, a 12.5. se slavi Međunarodni dan sestrinstva.

Uskoro otvaraju trgovine u Hrvatskoj

Promo

L'Occitane grupa je objavila da je do 24. travnja 2020. donirala više od milijun pakiranja proizvoda za potporu medicinskom osoblju tijekom epidemije novog koronavirusa.

Osim toga, L'Occitane 11. svibnja ponovno otvara svoje trgovine u trgovačkim centrima diljem Hrvatske. Brojni kupci i obožavatelji L'Occitane kozmetike željno iščekuju otvorenje, kada će usprkos novim mjerama opreza moći uživati u svojim omiljenim proizvodima, a i otkriti brojne novitete.

Detalje o novom radnom vremenu trgovina i pravilima sigurnosti prilikom kupovine možete saznati na ovom linku. Također, u tijeku je nagradni natječaj na Instagram kanalu L'Occitane Hrvatska, a traje do ponedjeljka 11. svibnja.

Linker
19. travanj 2024 07:46