John Pavlish
Pokazale kreativnost

Poznate dame okušale se u neobičnoj taktilnoj avanturi i iznenadile same sebe

Skrivena od buke, radoznalih pogleda i prebrze svakodnevice, premda tek nekoliko metara udaljena od užurbanog Zelenog vala, u čudesnom se zagrebačkom ateljeu akademskog kipara Hrvoja Dumančića održala jedna posebna, posve drugačija večera.

Jedinstveni prostor prožet toplinom, mirom, ali i nepresušnom stvaralačkom energijom bio je savršeno mjesto za jednu neobičnu taktilnu avanturu na koju je svoje goste, uz dragocjenu pomoć nagrađivanog kipara, poveo obožavani francuski brend za njegu kože VICHY koji je tom jedinstvenim doživljajem predstavio inovaciju Liftactiv Collagen Specialist.


Neočekivano i drugačije

Naime, nakon uobičajenog dijela večere prepunog okusa, mirisa i boja, uslijedilo je nešto potpuno neočekivano i drugačije. Svaka gošća dobila je ovalni komad gline koji je, slijedeći detaljne upute Hrvoja Dumančića, trebala osjetiti pod jagodicama i oblikovati vlastitim prstima.

John Pavlish

Kako je u ateljeu postajalo sve mračnije, u modeliranju gline svatko se mogao pouzdati tek u vlastiti osjet dodira i samo svoju vizualizaciju kiparovih riječi.

Malo je reći da su sve kreacije na koncu bile posve drugačije premda su bile rađene po istim uputama, bile su jedinstvene i unikatne baš kao i njihovi kreatori. Bio je to jedan maleni trenutak odmaka od stvarnosti i uranjanja u neki drugi, paralelni svijet, ali i mjesto na kojem je sva pažnja bila koncentrirana samo na dodir, osjet koji često zanemarujemo, a može nam toliko toga ispričati.

John Pavlish

Ovo inspirativno iskustvo sinoć je Natašu Janjić Medančić, Maru Bratoš, Ljupku Gojić Mikić, Ivu Radić, Olju Vori i Anu Maras Harmander nakratko pretvorio u likovne umjetnice.

John Pavlish


Dobar povod

Neobična taktilna avantura u čarobnom ateljeu Hrvoja Dumančića poslužila je kao sjajan uvod za predstavljanje posljednje Vichy anti-age inovacije - Liftactiv Collagen Specialist. Kao i neke od najznačajnijih metoda u borbi protiv znakova starenja i nova beauty revolucija iz Vichyja u fokus postavlja upravo kolagen, moćni protein zaslužan za čvrstoću, svježinu, elastičnost i ljepotu naše kože čija se razina počinje smanjivati već tijekom dvadesetih i tridesetih godina pojačana negativnim faktorima života u urbanim sredinama.

Kako bi pomogao u borbi za mladoliku kožu te smanjio utjecaj svih čimbenika koji negativno utječu na proizvodnju kolagena, Liftactiv Collagen Specialist dokazano učinkovito djeluje na uobičajene znakove starenja kože poput bora, opuštenosti kože i pigmentacije, tako da stimulativno djeluje na čvrstoću, elastičnost i tonus kože lica.

John Pavlish

Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka, novi Liftactiv Collagen Specialist potiče prirodnu proizvodnju kolagena u koži, djeluje na hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože.

I što je najvažnije, dokazuje da se protiv vidljivih znakova starenja možemo boriti neinvazivnim estetskim procedurama i pravilnom njegom.

John Pavlish

S obzirom na to da kolagen naša koža sama proizvodi nakon oštećenja kako bi popravila "štetu" i obnovila oštećeno područje, većina se dermatoloških postupaka za poboljšanje kvalitete kože bazira upravo na kontroliranim oštećenjima - poput microneedlinga, mezoterapije te uređaja na bazi radiofrekvencije ili ultrazvuka. Upravo je na tragu neinvazivnih rješenja čiji je glavni cilj obnavljanje i stimulacija proizvodnje kolagena nastala i nova high-tech formula iz Vichyja - Liftactiv Collagen Specialist, koja potiče prirodnu produkciju kolagena u koži.

Linker
28. studeni 2023 09:54