Unsplash
Top izbor

U toplijim danima nose se laganiji parfemi: Ovo je šest najnovijih koji neodoljivo mirišu na ljeto

Ove su godine brendovi izbacili mnogo divnih parfema koji će biti savršeni za predstojeće ljeto. Iako nas očekuje tek za 2 mjeseca, to je dosta vremena kako bismo obnovili svoju kolekciju mirisa. Ako niste sigurni koji odabrati, pogledajte naše prijedloge najnovijih mirisa za 2019. godinu.

S dolaskom toplijih dana teške, zasićene parfeme zamjenjujemo onim nešto laganijima, svježijima i prozračnijima. Takvi parfemi neće ostavljati zagušujući oblak koji će nam opterećivati nosnice, a dovoljno dugo će se zadržati na koži. Kako to biva svake godine, tako su i ove brendovi predstavili puno novih mirisa sa zanimljivim notama koje će vas dok čekate ljetne dane podsjećati na bezbrižno odmaranje pod suncem.

Miu Miu Twist Eau de Parfum

Miu Miu
Miu Miu Twist, Nordstrom, 508 kuna

Ovim je parfemom modna kuća Miu Miu otvorila novo poglavlje svojih parfema. Istovremeno dubok i senzualan te iskričav i svjež, Miu Miu Twist u pravom smislu dočarava duh moderne djevojke. Baza su mu cedar i amber, bergamot mu daje citrusnu svježinu, a cvijet jabuke notu slatkoće.

Chloe Nomade Eau de Toilette

Chloe
Chloe Nomade Eau de Toilette, Douglas parfumerije, 30 ml 545 kuna

Ako volite bohemski stil u koji volite uklopiti komade od brušene kože ili vječnog trapera, onda je ovaj topao miris baš za vas. Chloe Nomade Eau de Toilette toplija je interpretacija originala iz 2018. Chloe Nomade Eau de Perfuma. Ovaj parfem sadrži jedan specifičan sastojak koji rijetko viđamo u sastavu parfema, a to je liči koji mu daje dozu živahnosti. Baza je odvažna mahovina, a u srednjim notama nalazimo cvjetne akorde frezije.

Hermès Un Jardin Sur La Lagune

Hermès
Hermès Un Jardin Sur La Lagune, Douglas parfumerije, 30 ml 419 kuna

Hermès je u ožujku predstavio novi miris Jardin kolekcije koji će obožavati ljubitelji drvenastih parfema. Morski povjetarac, ljiljan i magnolija čine ga zaista osebujnim, a ujedno i nježnim, dok mu drvene note daju čvrstoću. Harmonija ovih sastojaka u vama će pobuditi nostalgiju za nekim prošlim vremenima.

Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Toilette

Guerlain
Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Toilette, Feel Unique, Douglas, 30 ml 432 kune

Nova Guerlain toaletna voda simbolizira žensku snagu, slobodu i senzualnost te je inspirirana glumicom Angelinom Jolie. Njezina cvjetno-voćna kompozicija savršeno dočarava individualnost kojoj bismo svi trebali težiti. U bazi je poznata lavanda i tahićanskom vanilija, a bugarska ruža, neroli i jasmin čine srednje note. Kada svemu tome dodamo i malo citrusa, dobili smo živahan miris za nezaboravno ljeto.

Moschino Toy 2 Eau de Parfum

Moschino
Moschino Toy 2 Eau de Parfum, Harrods, 578,91 kuna

Modni dizajner Jeremy Scott, kreativni direktor Moschina, izbacio je novu verziju popularnog Moschino 'mede'. Zaigranost ovog parfema odmah se vidi u dizajnu njegove bočice od stakla sa sofisticiranim zlatnim detaljima. Citrusno-cvjetni Toy 2 igra se sa sastojcima poput svježe mandarine, granny smith jabuke i bijelog ribiza dok mu amber, sandalovina i mošus daju senzualnu dimenziju. Cvjetne note jasmina i božura zaokružuju ovu elegantnu priču.

Prada Candy Night Eau de Parfum

Prada
Prada Candy Night, Nordstrom, 50 ml 672 kune

Mladenačka linija Prada Candy dobila je još jedan novi miris - Candy Night koji će vas osvojiti u vrućim, ljetnim noćima. Iako je ova linija poznata po izrazito slatkim notama, Candy Night sadrži i jedan malo drukčiji sastojak. U gornjim notama je svježa naranča kao kontrast opojnoj slatkoći vanilije, mošusa, kakaa i karamele.

Linker
28. ožujak 2024 03:00