Velika promjena

Od brinete do plavuše: Angelina Jolie iznenadila novim, osvježenim izgledom

Zvijezda filma "Maleficent" odlučila je zamijeniti svoju prepoznatljivo smeđu boju kose svijetlo plavom, a novom je frizurom ponosno prošetala ulicama New Yorka.

Angelina Jolie prošetala je ulicama New Yorka i iznenadila obožavatelje novom frizurom. Američka glumica odlučila je promijeniti imidž pa je svoju prepoznatljivo smeđu kosu zamijenila plavom bojom. Jolie još od prošle godine eksperimentira sa svjetlijim nijansama. Naime, u lipnju 2023. godine mogli smo ju vidjeti s kosom boje karamele.

Bilo je to u vrijeme kada je najavila svoj pothvat u svijetu mode i pokrenula brend Atelier Jolie, čija je prva kolekcija rezultat suradnje s francuskom modnom kućom Chloé i njezinom kreativnom direktoricom Gabrielom Hearst. Samo nekoliko mjeseci poslije ponovno je plijenila pažnju na njujorškim ulicama. Paparazzi su ju krajem 2023. godine uočili s "ombre efektom" na putu prema novom studiju u četvrti Soho. Izgleda da je sada ove plave vrhove odlučila zamijeniti svjetlijom nijansom.

image

Angelina Jolie u šetnji New Yorkom

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Ovaj put je uočena na Manhattanu s raspuštenom plavom kosom koju je oblikovala u nježne valove. Uz novu frizuru obukla je dugi crni kaput, dok je na očima imala glamurozne crne naočale. Oskarovka već dugi niz godina potvrđuje da joj je crna najdraža boja pa je tako i ovaj put ostala dosljedna svom stilu. Outfit je upotpunila nježnom, jedva vidljivom šminkom, decentnim nakitom i ogromnom torbom.

image

U lipnju 2023. godine mogli smo ju vidjeti s popularnim ombre pramenovima

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Međutim, moramo primijetiti da kosa zvijezde filma "Maleficent" nije bila ovoliko svijetla otkako ju je 1999. godine obojila u platinastu nijansu za svoju ulogu u filmu "Girl, Interrupted". Svoju prirodno smeđu boju također je zamijenila plavom u filmovima "Come Away", "Gone in Sixty Seconds" i "Life or Something Like It", no uvijek joj se vjerno vraćala. Po svemu sudeći, ovo je jedna od njezinih najvećih promjena stila u posljednjih nekoliko godina.

image

Američka glumica odlučila je promijeniti imidž pa je svoju prepoznatljivo smeđu kosu zamijenila plavom bojom

NORTH WOODS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 08:33