darovi s ‘wow‘ faktorom

Poklonite im ‘dobar osjećaj‘: Najljepši božićni darovi za najvažnije žene u vašem životu

Što pokloniti damama koje vam puno znače za sam kraj 2020. godine? U moru predivnih poklona koji se nude na tržištu, teško je izabrati samo jedan, no mi vam savjetujemo da ove godine darujete nešto zaista posebno - vrijeme za opuštanje i njegu, na što u užurbanoj svakodnevici svi zaboravljamo.

Nije tajna da žene vole poklone u obliku kozmetike - bilo da je riječ o dekorativnoj kozmetici, kremici za njegu lica, proizvodima za njegu tijela, ili svijećama koje mirišu na lijepe uspomene. Neka ove godine pod božićnom jelkom žene koje vam puno znače dočekaju paketići puni blagodati i najfinijih sastojaka.

ZA SUPRUGU ILI DJEVOJKU

Mali trik za shopping: prije odlaska u kupovinu zavirite u kupaonicu te zapišite koji parfem i kremu Ona koristi - te će informacije prodavačici u parfumeriji pokazati koji tip kože ima vaša draga i koje mirisne note voli, a vama olakšati potragu za poklonom koji će ju razveseliti.

Parfem u ulju za tijelo i kosu Terre de Lumière Sparkling Edition, 50 ml 473,80 kuna

Iznenadite ju nečim čarobnim, što sigurno još nema u kozmetičkoj torbici! Parfemsko ulje, obogaćeno uljanim perlama, delikatno parfumira kožu i pruža joj osjećaj satenske mekoće i ugode, ne ostavljajući pritom mastan trag na koži. Nježno parfumira kosu i čini je vidljivo sjajnijom. Harmonijska kombinacija iskričavih nota i grejpa podsjeća na blagdanske dane miris lavande smiruje i pruža osjećaj misterioznosti.

image
L'Occitane parfem u ulju
L‘OCCITANE

Booster za noćnu njegu, 30 ml, L'Occitane, 473, 80 kuna

Kažu da je ovaj popularni booster za njegu lica poput sna za ljepotu u bočici. Uz tri aktivna sastojka i dvije teksture, prvi su rezultati vidljivi u kratkom roku. Koža je vidljivo zaglađenija, blistavija i naizgled mlađa, zahvaljujući eteričnom ulju smilja, ekstraktu mažurana i akmele. Ovaj proizvod nije bez razloga best seller.

image
L'Occitane Booster za noćnu njegu
L‘OCCITANE

POKLONI ZA MAMU

Kad ste bili mali pazila vas je i mazila, kuhala najbolje juhice za prehladu i grlila nakon prekida, a sada je vrijeme da vi razmazite nju! Uz lijep šal ili limenu kutiju punu kolača, darujte svojoj majci nešto što si sama ne bi poklonila, a što svakako zaslužuje.

Immortelle Božanstvena krema za lice, 50 ml, L'Occitane, 730,80 kuna

Mame kao mame. Uvijek misle na druge, a na sebi štede, i sve čuvaju za neku posebnu prigodu. Ako ste ove godine odlučili razveseliti mamu nešto luksuznijim poklonom, predlažemo poklon koji će nastaviti darivati još mjesecima. Riječ je naravno o finoj kremi za lice, u kojoj se spajaju godine istraživanja i najfiniji sastojci, zbog čega koža iz dana u dan izgleda ljepše, mlađe, sjajnije. Božanstvena krema za lice s moćnim Immortelle Super ekstraktom, iz prirode dobivena zamjena za retinol u glavnoj ulozi, pomaže ublažiti vidljive znakove starenja i pruža koži njegu koju će pamtiti.

image
L'Occitane Božanstvena krema za lice
L‘OCCITANE

Mlijeko za tijelo Rose Calisson, 250 ml, L'Occitane, 192,80 kuna

U ovo ludo doba, kad smo zatvoreni u kućama, priuštite majci mirisno putovanje čarobnim vrtom ruža. Tako će se osjećati svaki put kad na tijelo ili ruke nanese raskošno mlijeko za tijelo iz kolekcije Rose Calisson, pakirano u atraktivnu crvenu bočicu, koja će uljepšati svaku kupaonicu. Gurmanske i voćne note ovog mlijeka isprepliću se s mirisom svježe ruže iz Provanse.

image
L'Occitane mlijeko za tijelo s mirisom ruže iz Provanse
L‘OCCITANE

ZA NAJBOLJU PRIJATELJICU

Najbolje prijateljice su kao naše sestre blizanke - čak i kada smo prestrogi prema sebi, njima želimo sve najbolje što život donosi. Da se u svakom trenu osjećaju snažno, veselo i seksi te budu pune energije za nove pobjede. Svojoj najdražoj prijateljici uz bocu finog rosea ili omiljenu čokoladu, priredite darak kojim ćete pokazati da ju dobro poznajete te da dobro znate da je zaslužila samo najbolje!

Trio krema za ruke, paket s tri komada, L'Occitane, 180, 90 kuna

Postoji li žena koja nije opsjednuta kremama za ruke? Iskoristite blagdanske dane u kojima se najbolji kozmetički proizvodi mogu pronaći u zgodnim pakiranjima pa frendicu iznenadite ne jednom, već s tri kremice neodoljiva mirisa, upakirane u lijepu crvenu kutijicu. U ovom paketu nalaze se krema s mirisom ruže, krema s mirisom trešnjina cvijeta te krema s mirisom nerolija i orhideje - turboženstveno i turbokorisno.

image
L'Occitane set s kremama za ruke
L‘OCCITANE

Slasni balzam za usne (na fotografiji boja 020 Miss Grenadine), L'Occitane, 176, 70 kuna

Ima li boljeg poklona za zimske dane od balzama za usne u boji? Koji uz to ima neodoljiv miris i okus? Slasni balzam za usne u retro staklenci bez greške će se pokazati kao pun pogodak, pogotovo u razdoblju kad je usnama potrebna dodatna njega. Samostalno se može nositi uz 'golo lice' ili dnevni make up look, a ako se nanese preko ruža za usne, pretvara ga u neodoljivo sjajilo koje je ponovno u modi.

image
L'Occitane slasni balzam za usne
L‘OCCITANE

POKLONI ZA NAJDRAŽU KOLEGICU

Uskakala je u smjenu kad vam je dijete bilo bolesno, bodrila vas prije prezentacija i uvijek bila spremna za kavicu na kojoj bi se barem na pola sata odmaknule od poslovnog kaosa? Žena koja vas svaki dan uveseljava osmijehom i šalama svakako zaslužuje mali znak pažnje, a premda ste kolegice s posla ne znači da si morate poklanjati isključivo 'poslovne stvari', poput rokovnika i zgodnih olovaka. Razveselite kolegicu svijećom profinjena mirisa, koja će joj pomoći da se opusti nakon stresnog dana, ili kremom za ruke, kojima je u hladnim danima uvijek potrebna dodatna njega.

Poklon paket Blagdansko drvce, odlični badem, L'Occitane, 99,00 kuna

Možete li zamisliti lice svoje kolegice kad ju na radnom stolu dočeka ova predivna limena kutijica u obliku božićne jelke, puna divota? Poklon paket zelene boje sadrži tri popularna proizvoda ovog brenda na bazi badema, koji je, kako svi znamo, moćan suborac na putu do mekane i njegovane kože. Uz gel za tuširanje od badema, koncentrirano mlijeko za tijelo i kremu za ruke, vaša će se kolegica lako 'teleportirati' u svoju privatnu spa oazu, daleko od kompjutera i telefona koji ne prestaju zvoniti.

image
L'Occitane badem set
L‘OCCITANE

Opuštajuća svijeća, L'Occitane, 176, 70 kuna

Eterično ulje lavande, bergamot, mandarina, slatka naranča i geranij - ova lista sastojaka zvuči poput romantične pjesme za osjetilo mirisa, ali i mozak koji će u trenu tijelu poslati poruku: "Vrijeme je za opuštanje". Luksuzne svijeće jedna su od onih stvari koje rijetko kupujemo sami, ali su oduševljeni kad ih dobijemo na poklon pa su svakako fantastičan izbor za lijep poslovno-prijateljski poklon. Tko zna, možda će vas kolegica mirisom ove svijeće nagraditi na radnom mjestu.

image
L'Occitane mirisna svijeća
L‘OCCITANE

I zapamtite, koji god poklon odabrali, postat će još ljepši i intimniji uz veliku mašnu i tople riječi kojima ćete svojim najmilijima pokazati koliko ste sretni što ih imate u životu.

Linker
19. travanj 2024 03:21