Tajne ljepote

Priyanka Chopra Jonas otkrila što skriva u svojoj Chanelovoj torbici

Popularna glumica obožava dugotrajne rituale ljepote. Drži se onoga što je naučila od bake, a prihvaća i najnovija dostignuća industrije ljepote.

Nagrađivana glumica, producentica i poslovna žena s vlastitim brendom za njegu kose i ugovorom s kozmetičkim divom Max Factor, Priyanka Chopra Jonas osvaja i izgledom i svojim pristupom ljepoti. U videu koji je snimila za Harper‘s Bazaar otkrila je kako su se njen izgled i dotjerivanje mijenjali kroz karijeru koja traje već 23 godine. "Kad sada pogledam svoje fotografije iz ranijih dana, vidim da mi je u sretnim životnim razdobljima šminka izgledala dobro, baš kao i odjeća. Zbog toga mislim da morate biti sretni kako biste dobro izgledali, a morate se malo i potruditi", rekla je 40-godišnjakinja.

image

Priyanka spaja tradicionalni i moderni pristup ljepoti

IG PRIYANKA CHOPRA

Na Priyankinu filozofiju ljepote utjecalo je, osim karijere, i njezino nasljeđe. "Odrasla sam među ljudima koji su pazili na dotjerivanje i brinuli su se o sebi, tako da sam i ja to upila. Zavoljela sam rituale ugađanja sebi, što je indijski pristup, bez obzira na to je li to njega vlasišta, kao što je nanošenje ulja na kosu, ili njega kose", rekla je glumica. Sjetila se u videu i svoje bake koja je "živjela" na kokosovom ulju i nanosila ga na lice i tijelo. Preminula je u 94. godini i imala je otprilike tri bore, rekla je unuka.

Priyanka danas spaja "kućnu" ljepotu s najnovijim znanstvenim dostignućima u industriji ljepote. Primjerice, radi piling od brašna, kurkume i jogurta, a istovremeno joj je favorit među kremama "nevjerojatna" The Cream brenda Augustinus Bader koju je za gledatelje izvadila iz svog Chanelovog nesesera. U bijeloj su torbici mjesto našle i maske za lice i dio oko očiju brenda 111Skin: Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask i Celestial Black Diamond Eye Mask.

image

Krema Augustin Bader, 50 ml, 253 eura

AUGUSTIN BADER

"Nastojim staviti masku za područje oko očiju uoči svakog pojavljivanja pred kamerama. Naučila sam da je najbolje držati je preko noći u hladnjaku te staviti odmah ujutro. Razlika je stvarno primjetna u odnosu na nanošenje maske bez takve pripreme", otkrila je malu tajnu te dodala još i stari trik, kako je rekla, iz Hollywooda/Bollywooda: "Prije snimanja uvijek dobro rashladim lice. Samo uronim lice u posudu s hladnom vodom ili ledom. To ga stvarno zateže."

image

Posvjetljujući tretman, maska za lice 111Skin, 22,5 eura

111SKIN

Premda ima svoj brend proizvoda za njegu kose, Anomaly, i lijepa glumica, baš kao i svatko od nas, ponekad ima "bad hair day", odnosno izgled kose čvrsto joj je povezan s raspoloženjem. "Postoji izravna veza između moje kose i samopouzdanja – ako kosa ne izgleda dobro, znači da se osjećam nesigurno", rekla je. Dodala je kako se tijekom lockdowna zbog pandemije počela sama frizirati i tada je otkrila Dyson Airwrap Multi-Styler za oblikovanje frizure. Kaže da je s njim friziranje superjednostavno te bez tog pomagala više ne bi mogla, jer se uz njega "emotivno vezala".

image

Set za friziranje Dyson Airwrap Multi-Styler, 562 eura

DYSON

Među šminkom najdraža joj je ona koju je iznjedrila suradnja s Max Factorom, uključujući sjenila Priyanka Masterpiece Palette i ruževe Priyanka Colour Elixir Lipstick, posebno onaj u crvenoj boji - Intense Flame. "Svaka bi žena trebala imati odličan crveni ruž, a ja volim baš ovaj. S njim se osjećam kao da sam potpuno našminkana, pa čak i ako nemam maskaru. Uz potez crvenog ruža odmah sam spremna za izlazak", poručila je.

Linker
14. travanj 2024 02:16