WOW FIGURA

Rita Ora već uživa na plaži: ‘Trbušnjaci nastaju u kuhinji‘

Nakon što je zablistala na glam tepihu Vanity Fair partyja, pjevačica je otputovala u toplije krajeve.

Dok polako odbrojavamo do ljeta, za neke zvijezde sezona kupanja je već krenula. Pjevačica Rita Ora jedna je od njih, a s pratiteljima je podijelila fotografije s plaža u Dubaiju. Tamo se priprema za veliki nastup povodom otvaranja novog luksuznog resorta, a slobodno vrijeme koristi za uživanje na suncu.

Na Instagramu je podijelila nekoliko modnih kombinacija koje možemo zamisliti na nekom od glazbenih festivala - od ružičaste mini suknje od trapera do suknje od pletenog prirodnog materijala i prsluka od vezenih perlica. Pritom, isklesane trbušnjake je stavila u prvi plan.

Pjevačica redovito vježba s osobnom trenericom brojnih celebrityja, Jenny Francis-Townson, koja je jednom prilikom rekla da njezini trbušnjaci nisu nastali slučajno. Njezine vježbe posebno targetiraju područje trbuha te core, a trbušnjake radi pet puta tjedno. I na Instagramu je podijelila nekoliko vježbi kojima održava zategnutu figuru - uz boksanje i izvođenje planka, Rita Ora uz klasične trbušnjake izvodi leg raise, odnosno podizanje nogu kojim aktivira trbušne mišiće.

image
B4859/AVALON/PROFIMEDIA

"Trbušnjaci nastaju u kuhinji", nadodala je njezina trenerica. Pjevačica je priznala da se nikada ne izgladnjuje već ima balansiranu prehranu temeljenu na mediteranskoj prehrani - izbjegava kruh i šećer, a dan započinje s dva kuhana jaja uz šparoge te s pola šalice pahuljica uz bademovo mlijeko. Za ručak najčešće bira piletinu, povrće i ribu, a za večeru također jede ribu uz povrće, krumpir i zdravi desert. Nekim slasticama ipak ne može odoljeti, no tada, kaže, prepolovi porciju.

Linker
17. travanj 2024 04:54