Fotografije: Instagram
Već se rasprodao

Seks najbolje prodaje? Svi žele imati Isamaya Ffrench ruž u obliku penisa

Ruž koji ide u korist one dobro poznate: "seks najbolje prodaje" - pušten je u prodaju prije par dana i već je rasprodan.

Ruž koji ide u korist one dobro poznate: "seks najbolje prodaje" - pušten je u prodaju prije par dana i već je rasprodan.

Slavna make-up artistica Isamaya Ffrench pobrinula se kako ruž ne bi izgledao dosadno i predstavila +18 pakiranje u obliku penisa. Kolekcija naziva LIPS treća je u nizu koju je izbacila ikona beauty scene, a dan nakon, naravno, svi pričaju o falusnom obliku pakiranja.

Ruž je, anatomski točno, izrađen od kromiranog metala te nudi mogućnost re-filla, a teži čak 300 grama, što je puno više od težine klasičnog ruža za usne. Beauty artistica je kazala kako joj je ideja o kolekciji došla u snu, a dodala je i da pakiranje može, uz funkciju nanošenja ruža, sjajno izgledati i kao ukras na polici.

"Jedva čekam vidjeti kako netko vozeći se podzemnom ili autobusom izvlači ovaj ruž iz torbe i nanosi ga na usne", komentirala je Isamaya i nadodala da je cijeli proces osmišljavanja dizajna s timom bio jedno iznimno zabavno iskustvo. Isamaya Ffrench poznata je po preklapanju svijeta ljepote s dizajnom i umjetnosti - prije ruža u obliku penisa, lansirala je i maskare koje sadrže skulpture konja.

U ponudi se trenutno nalaze dva proizvoda: crveni ruž te balzam za usne u tamnom pakiranju, od kojih je ruž već nestao sa službene stranice brenda unatoč cijeni od 98 dolara. Dobra vijest je, ako želite jedan primjerak koji odaje počast muškom tijelu, što će do kraja godine brend izbaciti cijeli raspon nijansi.

image
Fotografije: Instagram
Linker
26. travanj 2024 14:40