MAKE-UP ARTISTICA

Simona Antonović donosi nam jedinstvenu MASTER MAKEUP radionicu, donosimo detalje

Od 8.-20. travnja u Zagrebu možete iz prve ruke naučiti od ove uspješne make-up artistice. Kao gosti predavači Simoni će se pridružit stručni dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri, ali i marketinški stručnjaci.

Edukacija MASTER MAKEUP namijenjena je svima onima koji žele naučiti osnovne i napredne tehnike šminkanja za profesionalnu upotrebu, bez obzira na to imaju li već prethodnog iskustva ili već rade kao make-up umjetnici i žele vrhunsko dodatno usavršavanje u jednom od najpopularnijih i najtraženijih beauty zanimanja budućnosti. Ova edukacija je jedinstvena na tržištu i osmišljena je iz Simoninog dugogodišnjeg iskustva i stručnosti stečenima na najvišim razinama make-up industrije, što joj je omogućilo da ostvari međunarodno uspješnu i priznatu karijeru protkanu mnogim uspjesima i nagradama na najvišim razinama make-up biznisa.

image

Edukacija MASTER MAKEUP namijenjena je svima onima koji žele naučiti osnovne i napredne tehnike šminkanja

JELENA BALIĆ

Dvotjedna MASTER MAKEUP edukacija sastoji se i od teorije i vrlo intenzivne prakse u najtraženijim i najpopularnijim make-up lookovima u skladu s najmodernijim svjetskim tehnikama šminkanja. Polaznici će saznati i sve tips&tricks koji im pomažu postati i ostati uspješnima u jednom od najpopularnijih zanimanja.

image

Simona Antonović

"Učiti, inspirirati i poticati polaznike u ostvarivanju njihovih ciljeva i ispunjenja snova osnove su moje make-up škole. Prenijeti vlastito iskustvo, podijeliti godinama stjecano znanje i odgovoriti na znatiželjne upite polaznica, jedna su od najljepših trenutaka moje makeup karijere", otkrila je Simona Antonović govoreći o MASTER MAKEUP edukaciji.

image

Polaznici će saznati i sve tips&tricks koji im pomažu postati i ostati uspješnima u jednom od najpopularnijih zanimanja

JELENA BALIĆ

"U svojoj karijeri, spoznala sam da stalno učenje, upoznavanje novih proizvoda i primjena stečenih znanja, sigurno i stabilno omogućavaju rast i razvoj u ovom poslu. Uz kvalitetan rad, naravno. Uostalom, poslovni uspjesi prošlogodišnjih polaznica MASTER MAKEUP programa, najbolji su dokaz tome, a i sama se neprestano educiram kako bi bila upoznata s trendovima u industriji", istaknula je. MASTER MAKEUP edukacija održava se od 8.- 20. travnja 2024. godine u Zagrebu, od ponedjeljka do subote, od 10 do 17 sati. Više informacija i mogućnost prijave pronađite na internet stranici škole na linku.

U dvotjednom programu kao gosti predavači Simoni će se pridružiti i drugi renomirani stručnjaci u svojim područjima – dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri, marketinški stručnjaci i mnogi drugi, te će na taj način priča o ljepoti koju će Simona Antonović ispričati kroz svoj sveobuhvatan program biti potpuna.

image

Edukacija se održava od 8.- 20. travnja 2024. godine u Zagrebu

JELENA BALIĆ

Polaznice i polaznici MASTER MAKEUP edukacije radit će s vrhunskim make-up brendovima kao što su Estée Lauder, Shiseido, Elizabeth Arden, Clarins, Max Factor, Real Techniques, Pupa i Milani, a za njegu kože tijekom škole koristit će premium proizvode vrhunskih skincare brendova između kojih ističemo Embryolisse, Cetaphil i hrvatski brend uchka - regenerativnu i slow-ageing prirodnu kozmetiku bogatu aktivnim sastojcima. Sve polaznice očekuju dodatne ekskluzivne pogodnosti, poput kupovine make-up i skincare proizvoda po posebnim cijenama u FABUspot parfumerijama i web shopu, uchka web shopu, te u izabranim ljekarnama, što ne nudi niti jedna druga make-up škola kod nas.

Simona Antonović je svoje uistinu impresivno make-up iskustvo, stekla u stvaranju brojnih lookova za modne i beauty editoriale, nagrađivane marketinške i modne kampanje, te u šminkanju tisuća klijentica za različite svečane, poslovne i privatne prigode poput vjenčanja, proslava, sastanaka i izlazaka.

image

Više informacija i mogućnost prijave pronađite na internet stranici škole na linku

JELENA BALIĆ

Nekoliko sezona je radila na Paris Fashion Weeku u timovima slavnih make-up umjetnika Pat McGrath i Petera Philipsa za revije modnih kuća kao što su Givenchy, Louis Vuitton, Lanvin, Galliano i Dries van Noten. Potpisala je make-up bajke na stranicama Voguea, Harper‘s Baazara, Glorije i Glorije Glam, Ellea, Cosmopolitana, InStylea, Grazije, Glamoura, Storybooka, Dive, Sense i mnogih drugih. Od 2013., radi kao make-up artist za CHANEL na području središnje Europe i Mediterana. Surađuje s etabliranim modnim i beauty fotografima, te je omiljena make-up artistica brojnih poznatih osoba. Dobitnica je čak dvije prestižne Elle Style Awards - za najbolju umjetnicu make-upa i za najbolji modni editorial, kao i MGF Awarda za najbolju regionalnu makeup umjetnicu u 2023.

Linker
22. travanj 2024 21:43