Beauty recenzija

Stavili smo na test L‘ADRIA Eye patches koji s lica brišu tragove umora

Testirali smo novitet domaćeg brenda kozmetike L‘ADRIA - njihovi biorazgradivi jastučići za njegu područja oko očiju umiruju i njeguju kožu oko očiju, pružaju trenutni efekt liftinga te brišu neispavanost s lica.

U vlastitim jutarnjim i večernjim ritualnima njegovanja kože, priznajem da područje oko očiju dobiva najmanje pažnje, iako je svakodnevno izloženo nanošenju šminke, a zatim i skidanju (trljanju) make-upa blazinicom. To, naravno, ostavlja tragove na osjetljivom području oko očiju, koje će prvo otkriti znakove starenja i sitne bore. Doduše, bore kao normalan dio starenja naše kože nisu toliki problem, no znakovi umora i neispavanosti, suha koža koja zateže i crveni se s druge strane je - istovremeno je to problem kojem se može doskočiti ispravnom njegom za okoloočno područje.

Ako zanemarujete nanošenje okoloočne kreme ili ne pronalazite pravu za sebe, tada je proizvod koji pruža pravi spa trenutak u vlastitoj kupaonici bolji dodatak rutini njegovanja. Hrvatski brend prirodne kozmetike L‘ADRIA predstavio je Eye Patches, biorazgradive jastučiće za njegu područja oko očiju koji su načinjeni od algi i punjeni koncentriranim serumom. No osim same njege, ovaj proizvod jamči relaksaciju i opuštanje u bilo kojem trenutku dana - mi smo ih zato isprobali u jutarnjoj i večernjoj rutini njegovanja.

image


BILJANA BLIVAJS/CROPIX CROPIX

Večernja rutina inače je rezervirana za konkretniju njegu koja ujedno služi za relaksaciju i otpuštanje nakupljenog stresa pa se i gel jastučići tu savršeno uklapaju, osobito jer na licu stoje 20-ak minuta te hlade, umiruju i hidriraju kožu oko očiju. Idealno za opuštanje uz šalicu čaja i glazbu ili epizodu serije! Jastučići se mogu nanijeti priloženom lopaticom na očišćenu kožu, iako sam ih odlučila staviti prstima kako bih ih lakše namjestila na kožu oko očiju, dok je lopatica poslužila za laganu masažu tog područja. Na prvi dodir osjeti se njihova gelasta i serumom natopljena tekstura koja asocira na morske alge, a seruma zaista ne manjka, pa sam dio s jastučića koji je ostao na prstima umasirala i na obraze i kapke.

image
BILJANA BLIVAJS/CROPIX CROPIX

Nakon "namještanja", dio seruma se upije u prvih nekoliko minuta pa s jastučićima na licu možete obavljati bilo što po stanu bez straha da će skliznuti s lica. Nakon skidanja, prvo što se primijeti je efekt zategnutosti, odnosno blagi lifting, a zatim i svježina i odmorni izgled (što je na kraju radnog dana teško postići), što zapravo ovaj proizvod čini još boljom opcijom za jutarnju njegu ili pripremu kože prije nekog važnog događaja - i u slučaju neispavanosti i umora, ovo je jedan od onih proizvoda koji će u 20 minuta napraviti vidljivu razliku i vratiti koži blistavost. Dakle, nakon jastučića u jutarnjoj njezi, koža je na dodir njegovana i glatka te spremna za sloj zaštitne kreme i make-upa koji se ljepše i bolje spaja s kožom nakon dubinske njege.

image
Fotografije: Biljana Blivajs/CROPIX

Tajna djelovanja Eye patches jastučića je u molekuli nalik običnom šećeru - trehalozi, koja se naziva i "šećer algi" ili "šećer uskrsnuća", jer određene biljke "vraća u život" nakon što su se naizgled posve posušile. Osim toga, dio seruma je niacinamid, sastojak koji djeluje na smanjenje vidljivosti bora i tamnih mrlja, kofein smanjuje podbuhlost, a hijaluronska kiselina je zadužena za hidrataciju i trenutni efekt liftinga. Dodatak ekstrakata zobi i sladića pritom umiruje kožu. Za razliku od klasične kreme ili seruma, u ovom slučaju serum ispod gel jastučića penetrira dublje u kožu i ugodno hladi i umiruje kožu, pa je samim tim i efekt nakon skidanja jastučića puno snažniji. Upravo zbog efektna hlađenja će biti odličan beauty dodatak u ljetnim danima kada koža i više žudi za osvježenjem i hidratacijom.

image
BILJANA BLIVAJS/CROPIX CROPIX

Gel jastučići uklopit će se u svaku njegu, neovisno o tome sastoji li se od deset ili tri proizvoda - mogu se koristiti svakodnevno, ili po potrebi. Mjesto u mojoj rutini nalaze ujutro, prije odlaska na posao kada je koži oko očiju potrebno "morsko" buđenje, te jednom tjedno u večernjoj, kada odvajam više vremena i prepuštam se beauty ritualima i omiljenim preparatima za njegu. Važno je naglasiti da L‘ADRIA pazi na ekološku održivost te su jastučići u potpunosti biorazgradivi i rađeni u skladu s ekološkim načelima, kao i plastična teglica i špatulica, koje se mogu reciklirati.

image

Do kraja mjeseca L‘ADRIA Eye patches mogu se kupiti po akcijskoj cijeni od 26,91 eura

Promo

Proizvod nije testiran na životinjama, ne sadrži mikroplastiku, PEG i polisorbate, mineralna ulja, fenoksietanol, parfem ni eterična ulja i prikladan je za trudnice i dojilje. za cijenu od 29,90 eura dobijete 70 jastučića, a povodom izlaska novog proizvoda, L‘ADRIA nudi akcijske cijene i popust pa do kraja mjeseca Eye patches dolaze po cijeni od 26,91 eura, a pritom će biti aktivan i kod NOVO25 s kojim ostvarujete 25 posto popusta na cijeli asortiman.


*Sadržaj je nastao u suradnji: Gloria & L‘ADRIA

Linker
05. ožujak 2024 13:28