Gabrijela Babić
 Vladimira Spindler / Hanza Media
Pet tajni

'Teška industrija' ima novu pjevačicu: voditeljica Gabrijela ima nekoliko slabosti i jednu pravu ovisnost

Gabrijela Babić odnedavno je pjevačica grupe 'Teška industrija'. Usto radi i kao voditeljica, a za Gloriju otkriva svoje beauty rituale.

Radijska voditeljica i nova pjevačica grupe 'Teška industrija', s kojom je prvi put nastupila na Zagrebačkom festivalu, ne može zamisliti život bez masaža, čokolade i gleda na noktima, koje uređuje u maminom salonu.

Dan počinje s vodom

Ujutro najprije popijem puno vode. Tek nakon toga se umijem i nanosim hidratantnu kremu - Afrodita kamilica sensitive. Kako i novim proizvodima volim pružiti priliku, svojedobno je u moj život ušao hrvatski kozmetički brend Skintegra, čiji serumi Clarion i Spectra pomažu kad mi lice 'podivlja'. Prvi dubinski pročišćava pore i djeluje protuupalno, a drugi hidratizira i hrani kožu bez začepljivanja pora.

Scenski i svakodnevni make-up

Uživam u šminkanju, ali ne svaki dan - jer mora postojati vrijeme kad se koža odmara. Od make-up proizvoda najvažnija su mi sjenila za oči, a sve moje potrebe zadovoljava paleta Revolution Flawless, čije smećkaste nijanse mogu kombinirati za dan, ali i za svečanije situacije i nastupe. Iako sam pobornica BB krema, na sceni mi je važna dugotrajnost pa koristim tekući puder Maybelline Superstay 24h, koji odlično prikriva nepravilnosti i lako se nanosi. Točka na “i” je obično tamnocrveni MAC ruž u nijansi Sin ili Maybelline SuperStay Matte Ink, koje imam i u drugim nijansama. Vjerujte mi na riječ - stvarno traju, a usne uvijek izgledaju sočno!

zagreb 16.1 2020.
beauty
studio gabrijela babic
photo: spindler vladimira
Vladimira Spindler / Hanza Media
Gabrijela Babić

Besprijekorna manikura

Već dugo 'geliram' nokte i na njima izmjenjujem uvijek iste boje - tamnocrvenu, crnu i nijansu patlidžana. Nakon takve profesionalne manikure - u salonu moje mame - nokti izgledaju besprijekorno nekoliko tjedana. A kad ih sama uređujem - nekoliko sati.

Užici za tijelo i dušu

Trudim se da mi prehrana i ostale životne navike budu što zdravije: radim tibetance, plivam, odlazim u duge šetnje, ali imam i jednu slabu točku - čokoladu! Uvijek je moram imati u kući i na dohvat ruke. Jednom mjesečno idem na čišćenje lica, a još važnije od toga su mi masaže tijela, i koristim svaku priliku da si ih priuštim. Ali pravi odmor i opuštanje u mojem svijetu je uz kokice i dobar film ili knjigu. Upravo čitam roman 'Djetetovo dijete' Barbare Vine i slušam Norah Jones.

Na put s vlastitim ručnikom

Putovanja me ispunjavaju na nebrojeno razina i uvijek uživam u svakoj sekundi - raduje me svaki grad i upoznavanje njegovih kutaka. Najljepše mi je bilo prošle godine s mamom u Veneciji, gdje smo slavile njezin rođendan. Imam ludu naviku da kamo god putujem - nosim svoje ručnike. Ne mogu si pomoći, volim miris svojeg omekšivača i više ne mogu zamisliti da koristim hotelski.

Linker
18. travanj 2024 05:17