Wow!

Antonija Stupar Jurkin oduševila zavidnom linijom! Za sve je zaslužna jedna posebna vježba

Bivša televizijska voditeljica ne krije da redovitim vježbanjem održava vitki izgled, ali osim toga, često si priušti uživanje u sauni koja dokazano djeluje i na kilograme i na smanjenje stresa.

Nekadašnja voditeljica Antonija Stupar Jurkin često si voli priuštiti uživanje u sauni, pogotovo nakon napornog radnog dana ili vikendom. Iako tako često ne objavljuje fotografije u badiću, njezini fanovi se oduševe svaki put kad jedna takva osvane na njezinom Instagram profilu.

U crnom monokiniju, bez trunka šminke, Antonija se pohvalila kako je nekoliko sati posvetila samo sebi, pritom pokazavši svoju vitku liniju. Mnogi fanovi u komentarima su je pohvalili zbog ovog poteza, kazavši da je "rijetko predivna žena koja je još ljepša bez make-upa".

"Wellness je zapravo druga riječ za zdravlje, ali za zdravlje svih aspekata našeg bića. Živio wellness!", napisala je Antonija ispod fotke.

Čitajte i: Novi početak nekadašnje voditeljice: 'Izazovno je, teško je, ali učiš dok si živ i veseliš se svemu što će prekretnica donijeti u budućnosti'

Nije čudo da je Antonija u tako dobrom formi jer je vježbanje redovito na njezinom "meniju". U teretani provodi dosta vremena (naravno, kad je otvorena), što je pokazala i na svom profilu, a jedna od vježba koju radi su "viseći" trbušnjaci.

Ljeti pak voli jedriti na dasci, iako se, priznala je, u tom sportu ne snalazi baš najbolje.

"Jedrenje na dasci ili Windsurfing je vodeni sport, kombinacija je surfanja i jedrenja. Kao što vidite jako sam dobra u windsurfingu, mogla bih reći da mi je to omiljeni vodeni sport", ironično je napisala prošlog ljeta.

Ulaže u obrazovanje

Antonija je krajem 2019. napustila je prijašnji posao i odlučila se na neki novi životni izazov. Iza sebe je ostavila 14 godina aktivnog televizijskog rada i posvetila se obrazovanju. Na privatnom poslovnom učilištu završila je studij za manager marketinga i event management.

"Vjerujem u onu da čovjek uči dok je živ i veselim se ishodu svega što će mi ova prekretnica donijeti u budućnosti. Izazovno je jako, teško je, ali kao i sve u životu... Kada te nešto jako zanima, trudiš se i učiš, a rezultati uvijek dođu. I to je ono što me najviše potiče", rekla je jednom prilikom za Gloria.hr. Najveća podrška joj je suprug Ivan Jurkin s kojim je već više od 20 godina, a u braku su dobili dvoje djece.

Linker
18. travanj 2024 08:03