Odala je kolegica

Trik koji je kod šminkanja koristila Pamela Anderson mogao bi vas zgroziti

Sarah Michelle Gellar otkrila je kako se Pamela borila za koji sat spavanja više tijekom snimanja filma.

Sarah Michelle Gellar vratila se u velikom stilu, kao glumica i koproducentica, u novoj nadnaravnoj seriji za tinejdžere, "Wolf Pack". Najpoznatija kao Buffy ubojica vampira, Sarah je u intervjuu za radio postaju SiriusXM osim o karijeri, govorila i o anegdotama s kolegama i kolegicama, a podijelila je i pričicu o Pameli Anderson koja je ovih dana također zauzeta promoviranjem i to dvostrukim – Netflixovog dokumentarca "Pamela, a love story" i autobiografije "Love, Pamela" koju je, izjavila je, napisala bez pomoći pisca iz sjene.

Četiri sata šminkanja

Slušateljima je Sarah sada odala kako je Pamela održavala glamurozan look i uvijek bila spremna za filmske kamere u doba najveće slave. Kad su prije 21 godinu u Australiji snimali pustolovnu komediju "Scooby-Doo" u kojoj je Sarah imala glavnu ulogu, ekipi se na setu pridružila i Pamela Anderson.

image

Sarah Michelle Gellar odala je Pamelinu malu tajnu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Izgledala je predivno, kao da je tog trenutka izašla iz filma ‘Barb Wire‘. Ali za takav izgled trebalo je jako puno vremena, šminkanje je trajalo čak četiri sata i svi su zbog toga bili pod golemim stresom, jer trebalo je nešto i snimiti”, prisjetila se Sarah Michelle.

Tada joj je Pamela otkrila na koji način izbjegava dugotrajno sjedenje u stolici za šminkanje i skraćuje cijeli postupak, a sebi osigurava koji sat sna više.

Spavanje sjedeći

"Rekla mi je: ‘Ako želim spavati tijekom snimanja, šminkanje obavim prvi dan. Onda nekoliko noći spavam gotovo u sjedećem položaju, pa ujutro šminkeri to samo malo dotjeraju i spremna sam za snimanje. Tako radim dva-tri dana, onda skinem make up, pa sve ponovo‘. Bila sam zadivljena, ali sama to nikad ne bih mogla raditi, ne znam koliko bih mogla izdržati sa svom tom filmskom šminkom i lakom za kosu", ispričala je Sarah.

image

Pamela Anderson ne voli se predugo šminkati

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pamelina predanost poslu svakako je fascinantna, ali možemo samo zamisliti kako bi je zbog toga izgrdili dermatolozi. U svakom slučaju, ne pokušavajte to kod kuće.

Linker
24. travanj 2024 10:28