Nenadmašan smokey eyes

Victoria Beckham otkrila svoju najveću beauty tajnu: Do savršenog make-upa uz samo jedan proizvod

Bivša spajsica snimila je video tutorial o tome kako u svega nekoliko koraka postići njezin poznati izgled koristeći Satin Kajal Liner koji je, naravno, dio asortimana njezine kozmetičke linije.

Kao uspješna modna dizajnerica, bivša članica popularne glazbene grupe Spice Girls, jedna od najuspješnijih britanskih poduzetnica, ali i supruga umirovljenog nogometaša Davida Beckhama, Victoria Beckham oduvijek je bila u centru pažnje što je dodatno pridonijelo njezinoj prepoznatljivosti i utjecaju na svjetsku modnu i beauty scenu. Njezina linija Victoria Beckham Beauty brzo je postala popularna među ljubiteljima kozmetike diljem svijeta jer kombinira visoku kvalitetu proizvoda, inovacije i estetski dizajn.

Victoria je jedna od onih žena koja je u javnosti baš uvijek besprijekorno dotjerana, a kada je make-up u pitanju popularni smokey eyes s godinama je postao njezin zaštitni znak. A kako uz pomoć samo jednog proizvoda postići svježi, a ujedno i sofisticiran, ali i dramatičan izgled koji će očarati baš sve Victoria je otkrila svojim pratiteljima na Instagramu. Jednu od svojih najvećih beauty tajni razotkrila je u videu u kojem je, između ostalog, sa svojim obožavateljima podijelila korake koji prethode savršenom make-upu koji će vaše oči posebno istaknuti, ali i otkrila da ga postiže koristeći samo jedan beauty proizvod, koji se, naravno, nalazi u asortimanu njezinog beauty brenda i kako kaže, svakih 30 sekundi proda se jedna "magična" olovka za oči.

"Ovako postižem svoj prepoznatljivi smokey eyes koristeći samo Satin Kajal Liner u jednoj nijansi - Cocoa. Njegova je formula svestrana, može se koristiti za obrubljivanje kapka za definiciju, dovoljno je razigrana da se može polirati kistom kako bi dobili efekt sjenila, a također ga znam staviti i duž cijene linije oka kad želim postići dramatičniji izgled", stoji u opisu videa.

Kako biste postigli izgled bivše Spajsice mi smo vam njezine korake iz videa saželi u svega nekoliko glavnih točaka:

  • Pobrinite se za to da imate pravo šiljilo za svoju olovku
  • Nakon izoštravanja olovke, njome iscrtajte "vrlo tanku liniju" preko gornje linije trepavica na oba oka
  • Potom napravite puno sitnih točkica ispod donje linije trepavica
  • Stavite malo proizvoda na ruku i koristeći kist za nanošenje sjenila iskoristite olovku kako bi dodali definiciju u samom luku iznad kapka
  • Na kraju dovršite uređivanje tako što ćete spužvicom, koja se nalazi na olovci, dodati preostali proizvod koji vam je ostao na ruci, tapkajući vrlo lagano ispod oka

"Dakle, doista možete napraviti ovakav make-up sa samo jednim proizvodom", rekla je Beckham. Kako bi smokey eyes bio "intenzivniji", dizajnerica savjetuje da se olovka stavlja i na unutarnji dio donje linije trepavica, iscrtavajući nešto deblju liniju.

Linker
08. travanj 2024 20:02