JESENSKI ĐIR

Bezvremenski materijal, asimetrični modeli i široka paleta boja: Ovo su najpopularniji modeli kombinezona sezone!

Jesen je sve, samo ne dosadna, a takav mora biti i vaš ormar! Donosimo neke od najpopularnijih modela kombinezona koji će osvježiti vaše svakodnevne stajlinge.

Ponekad zapadnemo u rutinu i monotone modne kombinacije iz kojih se čini da nema izlaza. Srećom, potrebno je samo malo dobre volje za odlazak u popularne high street trgovine gdje ćete pronaći baš sve što vam treba u nadolazećoj sezoni.

Ovoga puta vrijeme je da se usudite izaći iz klasičnih odjevnih komada i odaberete nešto što će osvježiti vaš modni izričaj. Osim kardigana, gležnjači, haljinica dugih rukava i ostalih krpica koje krase gotovo svaki jesenski outfit, vi se usudite istaknuti u masi i odaberite kombinezon!

Ovaj popularan odjevni predmet pojavljuje se u sve više varijacija i modela. Ljeti smo nosili kratku verziju, a nadolazeće sezone vrijeme je za duge kombinezone koje možete odabrati za svaku prigodu. Mi smo izdvojili najpopularnije modele kombinezona idealne za kavu, šetnju po gradu, za izlazak ili pak kao svakodnevni outfit za posao - za svakoga ponešto!

Čitajte i: Vinil, vezice, izrezi i nabori: Ove salonke savršeno će se uklopiti u vaš poslovni look i podići svaku kombinaciju

Ugodno koži, ugodnije oku

Saten, lagani materijal koji klizi po koži i ostavlja poseban osjećaj udobnosti sada možemo pronaći u svim popularnijim trgovinama. Osim satenskih haljinica i majica, sada su popularni i satenski kombinezoni - raznih boja i modela. Asimetrični, na ramenice, raznih boja - pronađite onaj koji najbolje odgovara prigodi i vašem karakteru.

image
Satenski dugi kombinezon - 299,90 kn
ZARA
image
Satenski dugi kombinezon - 299,90 kn
ZARA
image
Satenski dugi kombinezon - 299,90 kn
ZARA

Za one koje se usude

Ženski modni ukus odavno se dijeli na "društveno prihvatljivo" i "karakterno i hrabro". Za ovu drugu, odvažnu skupinu modnih osobnosti, kao stvorene su jarke, vrišteće boje kombinezona raznih uzoraka i materijala koje bi neke žene nosile samo u izlazak, a druge bi se u njima najudobnije osjećale i na jutarnjoj kavi. Usudite se i izaberite sebi omiljen model.

image
Kombinezon od viskoze - 359,90 kn
RESERVED
image
Laneni kombinezon s remenom -299,90 kn
ZARA
image
Cvjetni kombinezon s ukrasnim prorezima - 299,90 kn
ZARA
image
Velour halterneck jumpsuit - 24,99 €
H&M
image
Velour fancy dress costume - 24,99 €
H&M

Čitajte i: Povratak u realnost! Donosimo modele deset trendi sakoa koji će ove jeseni vladati ulicama

Bezvremenski materijal

Prije francuskih glumica i supermodela koje su glamorizirale plave traperice, radnici su na poslu nosili tu čvrstu tkaninu koju su razvili Jacob Davis i Levi Strauss davne 1873. godine - od kada nisu izašle iz mode! S traperom jednostavno ne možete pogriješiti, baš kao niti s traper kombinezonima koji su ove godine posebno popularni!

image
Duge hlače s naramenicama - 299,90 kn
ZARA
image
Rustikalni kombinezon - 229,90 kn
ZARA
image
Denim boiler suit - 29,99 €
H&M
Linker
16. travanj 2024 15:54