JESENSKI TRENDOVI

Povratak u realnost! Donosimo modele deset trendi sakoa koji će ove jeseni vladati ulicama

Izdvojili smo deset trendi sakoa koji će zavladati modnom scenom ove jeseni. Inspirirajte se i pronađite jedan i za svoj ormar!

Jesenska odjeća odavno je stigla u najpopularnije high street trgovine i svi lagano krećemo u nabavku trendi komada za nadolazeću sezonu.

Osim klasičnih odjevnih predmeta koje nosimo svake sezone, na jesen su uz balonere najpopularniji sakoi. Taj svestrani odjevni komad svakoj će modnoj kombinaciji dati dozu elegancije, a osim u kombinaciji s hlačama i suknjom, posljednjih se godina često kombinira i s haljinama, trapericama i tenisicama.

Izdvojili smo 10 sakoa raznih krojeva, boja i uzoraka u kojima će svaka žena pronaći svoj modni stil!

Jesenske boje ili protiv njih

Za hrabrije žene koje se ne boje istaknuti i pokazati svoj modni izričaj u punom sjaju, savršeni su sakoi u bojama koje ističu karakter. Zagasito crvena boja oduvijek se smatra jesenskom, a ovu sezonu možete iznenaditi odabirom neke boje koja se ne povezuje s nadolazećim godišnjim dobom. Tu bi vam savršeno mogao poslužiti sako nježno ljubičaste boje!

image
Strukturirani sako od odijela - 349,90 kn
MANGO
image
Sako s podvrnutim rukavima - 179,90 kn
STRADIVARIUS
image
& Other Stories sako - 129 €
& OTHER STORIES

Varijacije na kariranu temu

Karirano ne samo da se vratilo u modu, već se čini da nikada nije ni prestalo biti "in". Tako su i ove godine high street trgovine prepune modnih krpica kariranog uzorka, a ako neki komad odjeće karirano posebno ističe, to je definitivno njegovo veličanstvo - sako.

image
Sako na preklop - 279,90 kn
STRADIVARIUS
image
& Other Stories sako - 149 €
& OTHER STORIES
image
H&M sako - 34,99 €
H&M

Jarko crven, zelen ili basic siv - vama na volju!

Neutralne boje

Dok se neki skrivaju iza neutralnih nijansi boja, drugi ih jednostavno obožavaju i nose ih upravo iz razloga da se istaknu i ponosno pokažu svoj modni izričaj koji nikada ne napušta "nude" paletu boja. Ovih nekoliko sakoa moglo bi obogatiti vaš ormar neutralnih nijansa odjeće.

image
H&M sako - 29,99 €
H&M
image
Pleteni sako - 229,90 kn
STRADIVARIUS
image
Sako smoking stila - 399,90 kn
ZARA
Linker
19. travanj 2024 00:29