KLASIČNO i UDOBNO

Dočekat ćemo jesen u bezvremenskim bijelim tenisicama i zemljanim tonovima

Jesen je pred nama, a s njom dolazi nova školska godina i povratak u ured. Tim povodom, tradicionalno planiramo obnovu garderobe.

Kraj ljeta svaki dan sve je bliže, a s tim nam se sve više približava nova školska i akademska godina. Iza nas uskoro će biti topli ljetni dani i vibrantne boje koje mnogi vežu uz ljeto i odmor, a zamijenit će ih tople boje zemljanih tonova i slojevito odijevanje. Upravo se zato Deichmann pobrinuo da jesen dočekate u stilu, s mnoštvom modnih mogućnosti.

image

Adidas tenisice dostupne u Deichmann trgovinama

PRESS

Kako nam je sve bliže vrijeme puno obveza, dugih dana i tmurnog vremena, najvažnije je na nogama imati udobnu obuću koja će odlično odgovarati svim odjevnim kombinacijama i vremenskim prilikama.

image

Fila i Nike tenisice

PRESS

Klasične bijele tenisice koje nikada ne odlaze iz stila i ove sezone oduševljavaju dizajnom i jednostavnošću. Ove tenisice otvaraju mogućnost mnogobrojnih dnevnih, za fakultet, školu ili posao, i noćnih kombinacija u kojima ćete uvijek izgledati stylish. Nije važno kombinirate li ih s haljinama ili poslovnim odijelima, ležernim trapericama ili trenirkama, one će odgovarati svakom stilu.

image

Catwalk i Graceland torbice

PRESS

Ako su bijele tenisice vaš izbor za odlazak na fakultet, predlažemo da ih kombinirate na bijelu košulju oversized kroja kako bi vam cijeli dan u ležernom stilu bilo što udobnije. Outfit možete upotpuniti omiljenim trapericama, hlačama na crtu ili suknjom jesenskih boja. Naravno, poigrati se možete raznim modnim dodacima - torbicom, remenom i nakitom. Pripremite se za nadolazeću sezonu te omiljene tenisice i modne dodatke potražite u dućanima Deichmann.

image
PRESS
Linker
25. travanj 2024 09:28