STILSKI SUD

Domaći dizajneri komentirali su modnu kombinaciju Katie Holmes: Slažete li se s njihovim mišljenjem?

Holivudska glumica Katie Holmes (42) poznata je po zanimljivim odjevnim kombinacijama. Je li ova modni pogodak ili promašaj, komentiraju domaći dizajneri

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić (Klisab)

Svojim dosadašnjim kombinacijama Katie se prometnula u zvijezdu uličnog stila, ali ovaj opušteni izgled joj ne laska. Iako smo se navikli vidjeti slavn u ležernim kombinacijama, ovo nam ipak nije njeno najdraže izdanje. S nestrpljenjem iščekujemo povratak njezinih kreativnih modnih odabira.

image
PROFIMEDIA

Diana Viljevac

Ovo je često viđena modna kombinacija zvijezda koje se trude biti neprimjetne prilikom obavljanja svakodnevnih sitnica. No zbog potpuno promašenog spoja boja i modnih dodataka koji se nikako ne slažu s cijelim outfitom, Katie je napravila baš ono što je vjerojatno htjela izbjeći - i privukla je pažnju na sebe. Kombinezon je popularan komad i u ovoj zanimljivoj boji mogao je biti adut kombinacije, ali umjesto toga vidimo samo kaos - uz torbicu sa zlatnim remenom te ‘slučajno’ odabranu vestu. Mogla bih oprostiti ovu stilsku nepromišljenost da je nosila i sunčane naočale, iz jednostavnog razloga - jer je tada ne bismo prepoznali.

image
PROFIMEDIA

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević (Envy room)

Američka glumica je u odjevnoj kombinaciji po mjeri ‘pandemije’ - ležerno, udobno i prikladno ostanku kod kuće.

image
PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 23:06