HRVATSKI DIZAJN

Elegancija, ali i vesela razigranost bojama najavljuju savršen izbor obuće za svakoga

Proljeće vas poziva da se poigrate bojama, bez obzira na to kakav stil njegujete.

Proljeće vas poziva da se poigrate bojama, bez obzira na to kakav stil njegujete.

I ove sezone, hrvatski dizajn koji nam donosi Borovo oduševljava svojom kvalitetom, prirodnim materijalima i modelima obuće među kojima će svatko naći svog favorita.

Za poslovne žene i ljubiteljice elegancije, najbitniji su udobnost, kvalitetni materijali, ali i estetski segment. Stoga je za klasičnu eleganciju Borovo pripremilo izvrsnu kolekciju koju čine modeli balerinki i cipela izrađenih od najfinije kože, Od boja pronalazimo nude modele koji se s lakoćom uklapaju uz odijela i pencil suknje, ali i klasična crna te atraktivna crvena koja može biti prava injekcija boje uz monokromatski styling.

Jednako tako, trend tenisica još uvijek vlada modnim pistama, ali i poslovnim stilom, a upravo za poslovne prilike ne možete pogriješiti s decentnim tenisicama u crnoj boji ukrašenim sa satenskom crnom mašnom.

Ljubiteljice tenisica koje ne moraju brinuti o poslovnom kodeksu ponašanja, ove će se sezone poigrati s novim modelima kultnih Startasica. Platnene tenisice s gumenom potplatom savršeno se uklapaju u urbane lookove, od skinny traperica, pa sve do lepršavih haljina, vrućih hlačica i suknji A kroja.

Životinjski uzorak s motivom leoparda, zmijskim ili panda printom nastavljaju cvjetni uzorci, ali i neizostavni plamenci i neodoljive mace. A za prave vruće dane kada i za platnene tenisice postaje pretoplo, na scenu nastupaju Borosanine mlađe sestre – Boromine.

I ove godine su rezultat mašte i stručnosti dizajnerice Ive Ćurković Spajić koja je dizajnirala model s crno bijelim točkicama za klasičarke s pomakom, zatim kombinaciju crvenih s tirkiznim točkicama za neodoljive ljetne šetnje i model sa životinjskim printom inspiriran leopardovim pjegama.

Za sam kraj, preostaje vam odabrati model koji vam se najviše dopada i uživati u toplim danima i savršeno udobnoj obući s hrvatskim potpisom!

Linker
26. travanj 2024 20:51