modno nepogrješiva

Haljina dostojna dodjele Oscara: Nicole Kidman oduševila u bež kombinaciji

Nicole Kidman još je jednom potvrdila svoj status jedne od najbolje odjevnih glumica Hollywooda. Na premijeru serije "Expats" došla je u jednostavnoj haljini bež haljini iz kolekcije za zimu 2024. godine.

Nicole Kidman je još jednom pokazala kako je modno nepogrješiva. Na premijeru nove serije "Expats" u Sydneyju stigla u jednostavnoj bež haljini koja je savršeno pratila njezinu sjajnu liniju tijela. Riječ je o Fendi haljini bez naramenica koja je u gornjem dijelu korzetirana, dok u donjem dijelu lagano pada. Kreaciju je modna kuća predstavila ljetos na reviji u Parizu, a dio je zimske kolekcije za 2024. godinu.

image

Nicole je blistala u bež haljini

RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK

Nicole je haljinu iskombinirala s nude štiklama, a cijeli look je zaokružila podignutom kosom koju nakon dugo vremena nije izravnala već ju je pustila prirodno kovrčavu. Od modnih dodataka nosila je tek statement zlatnu narukvicu i naušnice.

S njom je crvenim tepihom prošetao i njezin suprug, Keith Urban koji se pokušao i modno uskladiti sa suprugom. Naime, glazbenik se odlučio za elegantno crno odijelo na decentne pruge i bež košulju te svilenu kravatu u istoj boji. Košulja i kravata savršeno su se slagale s Nicolinim lookom.

image

Keith je ponosno pozirao sa svojom suprugom

RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK
image

Keith je bio odlično raspoložen pa je suprugu nasmijavao na crvenom tepihu

RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK

Serija "Expats" prikazivat će se na streaming servisu Amazon Prime, a riječ je o ekranizaciji književnog bestselera The Expatriates, autorice Janice Y. K. Lee. Radnja serije koja će imati šest nastavaka odvija se u 2014. u Hong Kongu, a u središtu priče su tri Amerikanke - Margaret koju igra Nicole Kidman, Hilary koju je utjelovila Sarayu Blue i Mercy koju u seriji glumi Ji-young Yoo. Njihovi životi se isprepletu nakon iznenadne obiteljske tragedije.

Linker
19. travanj 2024 22:48