Privatna arhiva
Vrijeme za shopping

Jedna od omiljenih shopping adresa nudi sjajne popuste koje ne želite propustiti

Proslavite veliki 5. rođendan Designer Outleta Croatia.

Proslavite veliki 5. rođendan Designer Outleta Croatia.

Ako još uvijek niste popunili garderobu omiljenim ljetnim komadima, sada je pravo vrijeme! Shopping je još bolji na otvorenome i uz zanimljive sadržaje za potpuno novo iskustvo, a upravo to vas i očekuje u Designer Outletu Croatia. Povodom velikog 5. rođendana Designer Outlet Croatia poklanja svim posjetiteljima pet dana čistog užitka.

Od 14. do 18. lipnja, osim genijalnih popusta, čekaju vas atraktivne nagrade i ludi vikend festival koji ćete dugo pamtiti.

Za velikih pet godina Designer Outlet Croatia nagrađuje pet najbržih shoppingholičara. Sve što trebate je potrošiti minimalno sto eura u bilo kojoj trgovini centra ili robnoj kući IKEA te svoje račune pokazati djelatnicama Info centra. U ovih 5 dana proslave možete osvojiti 25 vrijednih poklon paketa koje su pripremili: robna kuća IKEA, Home&COOK, Replay, Hugo Boss, Douglas, GAP, Cordis, s.Oliver, Maya Maya, Family, Yamamay, Lisca, Calzedonia, Desigual, Ted Baker, Retro Jeans i Good Bags.

image
Privatna arhiva

Od 16. do 18. lipnja posjetite Designer Outlet Croatia i uživajte u Summer festivalu koji će se održati na šetnici između Designer Outlet Croatia i robne kuće IKEA. Veliki rođendan slavi se i uz bogatu gastro ponudu; bezglutenske delicije, svježe namirnice, hladno prešani sokovi i najmuzikalniji nedjeljni doručak olakšat će vam shopping i obilježiti ovu proslavu.

Povedite i svoje kućne ljubimce koji će uživati u Pas Kitchen, jedinstvenom hrvatskom brandu svježe hrane za pse. Za kraj veselog druženja domaći brand Qushin je pripremio udobne jastuke i krevetiće u kojima vaši ljubimci mogu odmoriti poput kralja.

image
Privatna arhiva

Najbolja priprema za ljetnu sezonu je uz dobar shopping. Sve što vam je potrebno za tople dane možete pronaći kod vaših omiljenih brandova i to na fantastičnom popustu do -50%! Trendi ljetne outfite možete pronaći u bogatoj ponudi fashion i lifestyle brandova kao što su Patrizia Pepe, Ted Baker, Replay, GAP, Aldo, Desigual i brojni drugi.

image
Privatna arhiva

Svi ljubitelji visina i adrenalina imat će mogućnost u petak i subotu biti dio vizualnog spektakla podizanja A Most Unusual Balloona na vrući zrak. Proslavite rođendan Designer Outleta Croatia među oblacima i to na čak 25 metara visine, a oni koji bi radije promatrali let na tlu to mogu učiniti uz degustaciju gin koktela popraćenu odličnom Summer jam playlistom DJ-a.

Linker
28. travanj 2024 10:35