Poduzetna na mamu

Kaia Gerber kreirala kolekciju od 30 basic komada za Zaru

Nadahnula se modom 90-ih, materijali su koža, traper, vuna, devina dlaka, a kolekcija pokriva najvažnije modne potrebe.

Američka manekenka Kaia Gerber poduzetna je na majku, super model iz 90-ih, Cindy Crawford. Suvereno je zavladala modnim pistama, dizajneri se otimaju za nju, postala je ambasadorica brenda YSL Beauty, a sada je kreirala i svoju modnu kolekciju za Zaru, piše Harper‘s Bazaar. Nadahnula se modom 90-ih, a ideje je, tko zna, možda pronašla u maminom ormaru, među odabranom odjećom iz razdoblja njene najveće slave.

Njena kolekcija uključuje kožnate sakoe, traperice ravnih nogavica (poželjne su jer laskaju svima), mekanu predimenzioniranu vestu visokog ovratnika... Kolekcija se sastoji od 30 basic odjevnih predmeta, a boje pristaju svima i lako ih je kombinirati: crno, bež, svjetlosmeđa. Cijene se kreću od 59,99 funta za pojedine modele traperica i jakni do kaputa od devine dlake za 199 funta. Kreirala je i vjenčanicu za moderne mladenke koje ne žele platiti bogatstvo za haljinu namijenjenu samo jednoj prigodi u životu.

"Ideja za ovu suradnju bila ideja osmisliti kolekciju koja uključuje sve što vam treba u ormaru. Htjela sam pokriti najvažnije modne potrebe i nadam se da sam to i postigla", zaključila je manekenka.

Linker
16. travanj 2024 14:37