Modna inspiracija

Kome bolje stoji? Sydney Sweeney zablistala u kreaciji koju je Angelina Jolie nosila prije 20 godina

Zvijezda serije "Euphoria" uvijek iznova oduševi modnim odabirom, a za to je zaslužna i njezina stilistica Molly Dickinson. Svojim izgledom na tradicionalnom Oscar after-partyju odala je počast dvjema ikonama stila.

Glumica Sydney Sweeney na tradicionalnom Oscar after-partyju u organizaciji američkog časopisa Vanity Fair stigla je u bijeloj haljini klasičnog kroja. Kreaciju je dizajnirao Marc Bouwer, a istu je haljinu nosila i glumica Angelina Jolie na Oscarima 2004. godine. Dvadesetšestogodišnja zvijezda hit serije "Euforija" izgledala je zanosno u haljini lepršave tkanine s dubokim dekolteom.

image

Sydney Sweeney u haljini dizajnera Marca Bouwera

MICHAEL TRAN/AFP

S obzirom na to da je prošlo već dva desetljeća otkako je Jolie nosila ovu haljinu, zanimljivo je da je haljina s bezvremenskom nijansom i dalje chic, a odabirom haljine Sydney je pokazala koliko cijeni look poznate glumice i humanitarke.

image

Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2004. godine

PICTURE PERFECT/SHUTTERSTOCK

Inače, Sydney uvijek oduševi s modnom kombinacijom na crvenom tepihu, a za velik dio stylish kreacija zaslužna je njezina stilistica Molly Dickinson. Ovog puta, da bi mlada filmska zvijezda što više izgledala poput Jolie, njezin je tim pronašao i vrlo sličan nakit. Sweeney je nosila dijamantnu ogrlicu modnog brenda Messika koja je također slična onoj što ju je Angelina nosila 2004. godine.

Zvijezda romantične komedije "Samo ne ti" upotpunila je modnu kombinaciju s nešto kraćom frizurom - bobom stiliziranim u blage valove i elegantnom šminkom. A osim što je odabirom modne kombinacije odala počast 48-godišnjoj Jolie, izgledom je brojne obožavatelje podsjetila i na legendarnu ikonu stila Marylin Monroe.

image

Glumica je nosila istu haljinu kao i Angelina Jolie na Oscarima 2004. godine

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES/AFP

Osim Sydney, brojne druge zvijezde su se pojavile u odvažnim kombinacijama na poznatom after-partyju, a među njima su se istaknule Emily Blunt, Sydneyina kolegica iz serije "Euforija" Hunter Schafer, Margot Robbie, Eva Longoria, Anya Taylor-Joy i brojne druge poznate dame iz svijeta showbizza. O kreacijama poznatih dama razgovarali smo i s našom poznatom stilisticom Ivanom Karapanđom koja nam je otkrila tko je na crvenom tepihu oduševio, a tko podbacio.

Linker
15. travanj 2024 22:18