Getty Images
Obožavamo ih!

Ljeto nam se vratilo! Bez pet itekako važnih sitnica odlazak na plažu zaista nema smisla

Osim kupaćeg kostima, nekih grickalica, vode, ručnika i japanki, u torbi za plažu bi se trebale naći i neke stvari na koje često zaboravimo, a olakšavaju nam život. Uz magazin Gloria dolazi limitirana kolekcija dodataka koji će riješiti sve vaše probleme na plaži.

Iako je ova godina jedna od najčudnijih, najneizvjesnijih i najstresnijih godina u posljednjem desetljeću, vratio nam se optimizam s ljetom, temperaturama iznad 30 °C i (potencijalnim) odlaskom na more. Ako ste već isplanirali malo skočiti do obale ili tek planirate, sigurno ste već u glavi prošli što biste trebali uzeti sa sobom.

Ovdje vas nećemo podsjećati na one očite stvari bez kojih nema smisla ići na kupanje kao što su kupaći kostim, ručnik ili boca vode, već na sitnice koje se također trebaju naći u vašoj torbi za plažu jer će vam olakšati život.

Bez sunčanih nikamo

Ne biste vjerovali koliko ljudi jednostavno zaboravi sunčane naočale kada krene na plažu (i mi u redakciji imamo dosta iskustva s time).

smiling stylish 40 year old woman in sunglasses and with long curly hair in elegant black bathing suit on a white beach looking into the distance and sun tanning.
Getty Images/iStockphoto
Nemojte zaboraviti sunčanje naočale - modni dodatak, ali i štit za vaše oči.

One nisu samo šminkerski modni dodatak nego važna zaštita vaših očiju od sunca te bi se uvijek trebale nalaziti u torbici.

Balzam za zaštitu usana

Kad smo već kod zaštite od sunca, još jedan ključan rekvizit za plažu je i proizvod za zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka. Naravno, osim lica i tijela, potrebno je zaštititi i usne. No, kako su one osjetljivije, zahtijevaju drukčiju njegu pa ćete ih najbolje zaštititi posebnim balzamom za zaštitu usana od sunca, koji osim SPF faktora sadrži i prirodna ulja koja će ih nahraniti i hidratizirati.

Da kosa ne smeta

Kako vam kosa ne bi smetala kod kupanja, sunčanja i drugih ljetnih aktivnosti, sjetite se ponijeti gumicu za kosu. I to ne bilo kakvu!

Blonde female person in sunglasses adjusting her ponytail. She holding scrunchie in her mouth
Getty Images/iStockphoto
Izbjegavajte plastične gumice, a birajte one presvučene materijalom jer su nježnije prema vašoj kosi.

Klasične gumice bez zaštite trgaju vlasi pa svakako birajte one presvučene materijalom poput pliša koji je još uvijek pravi hit, kako na odjeći i obući, tako i na modnim dodacima.

Osvježenje lica i tijela

Sol u kombinaciji s kremama za sunčanje i znojem nadražuje kožu pa sa sobom na plažu ponesite i termalnu vodu u spreju kojom ćete se moći osvježiti nakon kupanja.

Praktične su i lagane za nošenje pa vam neće opteretiti torbu te su pravi spas na plažama na kojima nema tuševa.

A sve spremite u...

...prozirnu torbicu koja će vam olakšati dohvat stvari koje trebate. Osim toga, izgleda jako moderno i cool.

A kako ne biste gubili vrijeme na potragu, uz novu Gloriju možete je dobiti na poklon, baš kao i sunčane naočale ili gumicu za kosu u hit bojama.

Limitirana kolekcija hit modnih dodataka uz novu Gloriju dolazi po cijeni od 29,90 kn.

Čitajte i:

Modni dodaci koje volimo! Podižu svaku kombinaciju, a usto su i jako korisni

Modni dodaci od prirodnih materijala kao stvoreni su za ljetne lookove: Donosimo vam najbolje komade!

Laganim korakom u ljetnu sezonu: Izabrali smo najljepše modele uvijek moderne obuće - tenisica

Linker
25. travanj 2024 13:38