Nina Badrić

 VEDRAN PETEH/CROPIX
Šljokice su in

Nina Badrić zna kako nositi komad koji će obilježiti sezonu, a mi vam donosimo i ideje za sličan look

Šljokice su upečatljivi i efektni detalj koji se nosi i ovih blagdana, a to vrlo dobro zna i naša poznata pjevačica koja ih je ovog puta isfurala na hlačama.

Šljokice su upečatljivi i efektni detalj koji se nosi i ovih blagdana, a to vrlo dobro zna i naša poznata pjevačica koja ih je ovog puta isfurala na hlačama.

Ove sezone šljokice su zaposjele sve odjevne komade kao i modne dodatke, a vjerujemo kako ne postoji bolje vrijeme za glitter detalje od blagdanskog razdoblja. Bez obzira na to nosimo li ih na haljinama, cipelama, torbicama ili nekim drugim odjevnim predmetima, jedno je sigurno - šljokice su ove godine ponovno veliki trend.

Kao jedan od glavnih sinonima za glamur i eleganciju, šljokice na našoj odjeći daju ‘‘ono nešto‘‘ apsolutno svakoj kombinaciji, a ovih su blagdana naročito trendi šljokičaste hlače. To vrlo dobro zna i naša pjevačica Nina Badrić koja je nedavno zablistala u šljokičastim hlačama, a fotografije je objavila na svome Instagram profilu.

Uz duge crne šljokičaste hlače iskombinirala je i oversize crni blejzer sa šljokicama, T-shirt i cipele na petu koje su se odlično uklopile u njezin glamurozni look koji nas je osvojio na prvi pogled. Osim Nine, mnoge trendseterice i svjetske it djevojke iskoristile su nadolazeću blagdansku sezonu da iz svojih ormara izvade upravo šljokičaste hlače, dokazavši nam još jednom kako ovaj komad sasvim dobro funkcionira u apsolutno svakoj prilici, od svakodnevnog looka do glamuroznog party stylinga.

Hlače sa šljokicama najbolje je kombinirati s jednobojnim majicama, puloverima ili bluzama, kao i kaputima te će se sasvim dobro uklopiti čak i u stilove najvećih ljubiteljica minimalizma. Isto tako, hlače s ovim must have detaljem sezone jednako će dobro izgledati u eklektičnim kombinacijama sa zanimljivim modnim dodacima. Kako bismo vam pomogli da što lakše pronađete inspiraciju, za vas smo izabrali najbolje komade iz aktualne ponude za svaki budžet.

image

Hlače muškog stila s našivenim šljokicama Zara (39,95 eura)/Hlače zvonolikog kroja sa šljokicama Zara (29,95 eura)/Kombinirane hlače sa šljokicama Zara (99,95 eura)

ZARA
image

Hlače sa šljokicama Max Mara (485 eura)/Palazzo hlače sa šljokicama Mango (41,79 eura)/Crvene hlače sa šljokicama Halpern (650 eura)

MYTHERESA/MANGO
Linker
26. travanj 2024 13:52