Manifesto

Novom kampanjom Robert Sever predstavlja 60 glam rock lookova

Hrvatski modni brend Robert Sever predstavlja novu kampanju za kolekciju Manifesto, kao najavu velike samostalne revije koja će se održati 28. rujna u Zagrebu.

Kolekcija za jesen/zimu dizajnera Roberta Severa donosi 60 lookova kojima dizajner slavi ženu, njezinu ljepotu i osobnost. Vizualna priča referira se na brojne glazbene utjecaje koje su inspiracija dizajneru te su kostur kolekcije, a estetikom ostaje vjeran svom izričaju. Sinkroniziran je rock, punk, glam rock, new wave, hippy chic, grunge - te ženske glazbene predstavnice kao muze koje stoje iza ove priče.

Kolekciju odlikuje bogat kolorit, mješavina uzoraka koji su uvijek romantični i ženstveni i s blagim koketiranjem s etno i retro elementima. Kolekciju odlikuje i reciklirane jeansa po kojem je brand poznat, a outfiti su upotpunjeni ručno rađenim nakitom i pripadajućim detaljima.

image

Produkcija: Slobodan Velički
Kosa: Kuća četki
Make up: Sabina Šarić Novak i Monika Špoljar za Jane Iredale
Asistentica: Katarina Galović

ROBERT SEVER
image
ROBERT SEVER

"Ovog puta želio sam ispred svog objektiva uhvatiti posebnost lica predivnih osoba koje su mi bila savršeni izbor za ovu priču. Njihova moć je upravo u različitosti, i izgleda i karaktera, a opet svi imaju tu zajedničku crtu sofisticiranosti. Cijela ideja je bila stvoriti priču na kojoj će emanirati teme kojima se bavim kroz samu kolekciju odjeće; utjecaj rock glazbe, nomadski putnici, romska estetika, viktorijana, folklor sjevera, rock zvijezde, punk umjetnost. Sve to kroz prizmu predivne nosive suvremene odjeće", otkriva o novoj kolekciji dizajner Robert Sever.

image
ROBERT SEVER
image
ROBERT SEVER
image
ROBERT SEVER
image
ROBERT SEVER
Linker
17. travanj 2024 19:48