HIGH STREET

Od trendi prošivenih do vječnih klasika: Donosimo najbolje modele torbi za nadolazeću sezonu

Od prošivenih modela torbica koji kotiraju visoko na trendi listama pa do vječnih klasika najjednostavnijih oblika i visoke funkcionalnosti - pronađite idealan model torbice koja će dominirati vašim modnim kombinacijama ove jeseni.

Popularne high street trgovine prepune su modela torbica koje će zavladati jesenskom modnom scenom. Od elegantne klasike, jednostavnih modela za ležerne modne stilove pa sve do glamuroznih modela inspiriranih sedamdesetima - ovaj modno efektan, ali koristan modni dodatak pronađite u varijanti koja najbolje odgovara vašem karakteru i modnom izričaju.

Modna sezona prepuna raskošnih modela među kojima dominiraju jednostavne linije, torbe od kože neutralne bež boje te torbe crne i smeđih nijansa, zasigurno će biti uzbudljiva - na vama je da odaberete torbicu koja se uklapa vašu modnu priču.

Čitajte i: One će podići baš svaku kombinaciju! Nose se hlače s uzorkom, a mi smo izdvojili najrazigranije modele

Za izlazak, poslovni sastanak ili kavu kod prijateljice - dajte mašti na volju i inspirirajte se torbicama od trendi baugette modela pa do vječnog klasika - jednostavnih i funkcionalnih shopper bagova.

Prošivene torbe

Jedna od najznačajnijih modnih dizajnerica prošlog stoljeća, Gabrielle Coco Chanel u veljači 1955. predstavila je prošivenu torbu s lancem koja se nosi na ramenu, a tim su se modelom kasnije inspirirali mnogi dizajneri i brendovi. Kao što sve u modi kruži, konstantno nestaje i vraća se, tako ni ovaj model torbica nikada nije izgubio čar, a danas u varijacijama na temu krasi sve high street trgovine.

image
Prošivena poštarska torba s ručkom u obliku lanca -119,90 kn
STRADIVARIUS
image
Prošivena kožna torba s lancem -699,99 kn
ZARA
image
Prošivena shopper torba - 119,90 kn
STRADIVARIUS
image
Prošivena shopper torba - 119,90 kn
STRADIVARIUS

Čitajte i: Torba koju svi nose ovog ljeta: U originalu košta 24 tisuće kuna, a mi smo istražili ponudu u high street dućanima

Prošivene torbice jedan su od najvećih trendova sezone, a najpopularniji su kožni modeli raznih boja.

Životinjski uzorak

image
Prošivena rotba preko tijela sa zakovicama - 179,90 kn
ZARA

Torbice životinjskog uzorka odavno su na listama modnih trendova pa se tako i ove sezone mogu pronaći u raznim varijantama.

Torbice s detaljima i neobičnim uzorcima

Kao i svaka, i ova je sezona iznjedrila modele torbica koje će nositi djevojke koje se usude istaknuti u masi. Pokažite svoj modni izričaj u punom sjaju i odaberite model torbice s karakterom.

image
Torba s naboranim detaljem - 249,90 kn
MANGO
image
Prošivena torba sa zakovicama - 179,90 KN
ZARA
image
H&M torba - $24.99
H&M
image
H&M torba - $34.99
H&M

Vječni klasici

Za ležernije događaje i prigode i ova sezona sa sobom nosi vječne klasike koji kao dodatak pristaju svakoj modnoj kombinaciji, a zahvaljujući jednostavnom obliku, u njima možete nositi sve što vam srce poželi.

image
Mini torba s efektom krokodilske kože - 169,90 kn
MANGO
image
Poštarska torba s metalnim dijelovima¸- 99,90 kn
STRADIVARIUS
image
Kožna torbica preko ramena - 129 €
& OTHER STORIES
Linker
24. travanj 2024 03:36