Kate, William i njihova djeca plješću svim radnicima koji se bore na prvom frontu protiv koronavirusa.
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Izdanje za pamćenje

Odlična proljetna haljina Kate Middleton odmah je rasprodana, ali našli smo nekoliko sličnih modela

Vojvotinja od Cambridgea s obitelji je pljeskom zahvalila zdravstvenom osoblju na prvoj fronti u borbi protiv koronavirusa, a ono što je mnogima zapelo za oko je njezina divna plava haljina koja je idealna za proljeće.

Kate Middleton, princ William i njihova djeca - princeza Charlotte te prinčevi George i Louis, velikim pljeskom zahvalili su svim medicinskim sestrama, liječnicima i zdravstvenom osoblju na trudu koji danonoćno ulažu u brigu za pacijente oboljele od koronavirusa.

Obitelj je izašla ispred svog ljetnikovca Amner Hall u Norfolku, gdje sada provode izolaciju, a najviše pažnje je ponovno uzela vojvotkinja u romantičnoj plavoj haljini s cvjetnim uzorkom koji je neodoljivo išao uz Williamov i Louisov pulover, a čak je i mala Charlotte bila u haljinici sličnog dezena.

Ghost

Haljina koju je nosila Kate potpisuje londonski brand Ghost, a cijena joj je oko 1120 kuna, što je jedna od jeftinijih haljina koje Kate ima u ormaru te se prodala u rekordnom roku.

Vojvotkinja u proljeće i ljeto obožava nositi ovakve modele jer su elegantni, a opet dostojni buduće kraljice. Ako vam u ormaru nedostaje upravo jedna ovakva lepršava ljepotica, potražili smo slične modele u popularnim web trgovinama.

Reserved
Reserved mini haljina s cvjetnim uzorkom, 179,90 kuna

Zara
Zara midi haljina s cvjetnim uzorkom, 299,90 kuna

& Other Stories
& Other Stories midi haljina s cvjetnim uzorkom, 864 kune

Čitajte i:

Od studentice do buduće kraljice: Evo kako je stil Kate Middleton evoluirao s godinama

Kate Middleton podiže si rejting pametnim modnim odlukama: Ponovno pokazala da nije sve u novcu

Kate Middleton svojoj djeci u izolaciji brani samo ovu aktivnost, ali za to ima dobar razlog

Linker
18. travanj 2024 13:00