U Los Angelesu

Odmak od tenniscorea: Zendaya u haljini Vere Wang i još jednom potvrdila status modne ikone

Glumica se trenutačno nalazi na promotivnoj turneji filma "Izazivači", a gdje god da se pojavi svi pričaju o njezinom besprijekornom i nepogrešivom stilu.

Tek joj je 27 godina, a Zendaya Maree Stoermer Coleman, poznatija samo kao Zendaya, ne prestaje nizati uspjehe.Prije dvije godine časopis Time uvrstio ju je među sto najutjecajnijih osoba na svijetu, a ona od tada marljivo radi bez predaha i svoj status glumačke zvijezde, ali i modne ikone iz dana u dan još više potvrđuje. Nakon svjetske turneje novog nastavka filma "Dina: Drugi dio" glumica se uputila na turneju novog naslova i to filma "Izazivači" koji je nedavno krenuo u kino distribuciju. Gdje god da se pojavi u fokusu su njezina sjajna modna izdanja i nepogrješivi stil.

image
MICHAEL TRAN AFP

Iako je u posljednje vrijeme, zbog tematike novog filma u kojem tumači Tashu Duncan, perspektivnu tenisačicu koja zbog je zbog ozljede bila primorana odustati od sporta i posvetiti se trenerskoj karijeri, bila vjerna tenniscoreu, na premijeri u Los Angelesu ipak je napravila svojevrstan modni odmak od tog stila i zasjala poput prave holivudske dive u kreaciji Vere Wang.

image
MICHAEL TRAN AFP

Crno-ružičasta kreacija, kojom je Zendaya oduzimala dah, sastoji se od čipkastog korzeta s providnim detaljima na koji se u donjem dijelu spaja voluminozna suknja sa šlepom od satena i tila. Odjevnu kombinaciju upotpunila je tek minijaturnim naušnicama i prstenom na lijevoj ruci, dok je njezina kosa bila svezana u ležernu punđu.

image

Zendaya u društvu filmske ekipe, britanskog glumca Josha O‘Connora, američkog glumca Mikea Faista i talijanskog redatelja Luce Guadagnina

MICHAEL TRAN AFP

Zendaya je na premijeru u Los Angeles stigla u društvu filmske ekipe, britanskog glumca Josha O‘Connora, američkog glumca Mikea Faista i talijanskog redatelja Luce Guadagnina koji stoji iza filma koji je osvojio filmske kritičare.

"Pametan, zavodljiv i pun seksualne napetosti, ‘Challengers‘ je nedvojbeno najugodniji film Luce Guadagnina do sada", poručio je David Rooney iz Hollywood Reportera dok je kritičarka Clarisse Loughrey iz Independenta ustvrdila da je riječ o "najzanimljivijem sportskom filmu u posljednjih nekoliko godina."

Upravo zahvaljujući njemu Zendaya je popularizirala i već spomenuti tenniscore - stil koji je, kao što mu i samo ime govori, inspiriran upravo tenisom. Maštovite kreacije osvojile su svijet, a mi smo se odlučili prisjetiti najupečatljivijih.

image

Sjajnom kreacijom poglede je privlačila i u Londonu

JUSTIN TALLIS AFP
image

Zablistala je i u Monte Carlu

VALERY HACHE AFP
image

Zendaya na premijeri filma u Rimu

TIZIANA FABI AFP

Linker
17. travanj 2024 09:15