PROFIMEDIA/ INSTAGRAM
Anti-trend

Ove sezone biramo bezvremenske modele kupaćih kostima

Ako niste sigurni koji kupaći kostim izabrati za novu sezonu, predlažemo klasik koji nema rok trajanja.

Ako niste sigurni koji kupaći kostim izabrati za novu sezonu, predlažemo klasik koji nema rok trajanja.

Ono što je inače mala crna haljina, u ljetnom razdoblju je mali crni bikini. U mnoštvu trendova koji se izmjenjuju svake godine ponekad je teško pronaći savršeni kupaći kostim koji je siguran odabir i koji će trajati više od jedne sezone. Ako ne znate u kakve modele uložiti, s crnim jednodijelnim ili dvodijelnim kupaćim kostimima ne možete pogriješiti.

Možda se na prvi pogled čine kao suviše bazični ili dosadni, no to ne mora biti tako - dizajneri su se pobrinuli kako bi i klasični crni kupaći kostim bio efektan izbor. Na raspolaganju su zanimljivi krojevi i izrezi koji kupaće kostime čine primamljivima i u crnim nijansama, a oni klasični i jednostavni uvijek ostavljaju dovoljno prostora za ukrašavanje detaljima - to može biti ukrasni remen u obliku nakita odnosno lanac koji se nosi na bokovima, kao i marama ili pareo koji će "podignuti" outfit za plažu.

Da je crni kupaći kostim komad koji odolijeva prolaznosti trendova, uvjeravaju nas svake godine i poznata lica i trendseterice, od Sydney Sweeney, Kate Moss, Emily Ratajkowski, Sofije Vergare, sestara Kardashian... Jedino što preostaje je pronaći model koji najbolje odgovara i naglašava figuru tijela. Ako ste sportski tip, posegnite za klasičnim crnim jednodijelnim modelom. Na raspolaganju su uvijek i bikini modeli s "trokutićima", a unatrag nekoliko sezona, veliku popularnost uživaju i jednodijelni kostimi s izrezima na struku. Zanimljiva opcija su i oni s retro prizvukom - donji dijelovi i visokog struka uz gornje dubokog dekoltea savršeno će naglasiti liniju.

image

Jednodijelni kupaći kostim/bikini - sve lunilou (98 eura/ 50 + 44 eura)/ dvodijelni kupaći kostim peau (69,90 eura)

PROMO
image

Kupaći kostim na jedno rame/ dvodijelni kupaći kostim/ kupaći kostim s naglašenim ramenom - sve A‘Marie (145 eura/ 85 + 75 eura/ 145 eura)

PROMO)

Efektne crne kupaće kostime u novoj kolekciji predstavila je dizajnerica A‘Marie, čiji su jednodijelni kostimi nalik topovima koji se kasnije mogu nositi uz traper hlačice ili ljetne suknje. U ponudi brenda peau u novoj kolekciji također donose crni bikini sportskog karaktera, a od domaćih brendova sjajne primjerke nudi i lunilou s izborom jednodijelnih i dvodijelnih kostima. Od luksuznih imena valja izdvojiti Hunza G kostime koji su postali sinonim za kvalitetne kupaće kostime, a zavirili smo i u ponudu ostalih brendova te izdvojili crne modele za uživanje na plažama.

image

Dvodijelni kupaći kostim Zara (17,95 + 15,95 eura)/ jednodijelni kupaći kostim H&M (32 eura)/ dvodijelni kupaći kostim H&M (35 eura)/ kupaći kostim s ukrasom Zara (29,95 eura)

PROMO
image

Gornji dio bikinija Oysho (29,99 eura)/ dvodijelni kupaći kostim Lisca (52,90 + 29,90 eura)/ kupaći kostim s ružom Oysho (45,99 eura)

PROMO
image

Kupaći kostim rebraste tkanine Hunza G (190 eura)/ dvodijelni kupaći kostim Hunza G (185 eura)/ jednodijelni kupaći kostim Marysia (339 eura)

PROMO
Linker
28. travanj 2024 06:47