BOHO CHIC IZ REPLAYA

Ovo su omiljeni modni komadi iz kojih se ovog ljeta ne skidamo

Ljetna inspiracija iz Replaya jest Boho chic: Lagani komadi za savršene ljetne modne kombinacije.

Tijekom vrućih ljetnih dana na umu su nam lagane i opuštene modne kombinacije, zbog čega obično biramo lepršave i prozračne komade koji pružaju osjećaj nesputanosti i slobode. Takvi komadi se vrlo lako kombiniraju, a osim što se u njima osjećamo izuzetno ugodno, i u trendu smo. Boemski stil, zemljani tonovi i fluidni krojevi u kombinaciji s vječnim traperom – upravo je tako Replay zamislio ovogodišnje ljeto. Ako još niste odabrali svoje ljetne favorite, inspirirajte se ponudom brenda Replay uz čije ćete se komade idealno uklopiti u mediteranski ambijent tijekom nadolazećeg ljetovanja.

image

Vječna bijela, zemljani tonovi i boho stil

PRESS

Iako ljetna sezona uobičajeno vrvi jarkim bojama, pastelnim tonovima i izraženim uzorcima koji donose dozu vedrine i razigranosti, uvijek se nekako vraćamo nenametljivim neutralnim tonovima koji su se ovoga ljeta istaknuli kao jedan od hit trendova ljetne sezone. Vječna je bijela boja, a uz nju i bež i zemljani tonovi klasičan su odabir kojemu se okrećemo kada su u pitanju najsvestraniji odjevni komadi. Među Replay favoritima zasigurno je prozračna bijela haljina i bež haljina košulja kojima se može postići onaj pročišćeni, moderan look. Boho stil vječito je prisutan u ljetnim kolekcijama poznatih modnih brendova. Stoga je i Replay kreirao haljinu s boho elementima, idealnu za sve one koji odjećom žele prizvati šarene festivale, večernje šetnje i istaknuti avanturističku stranu svoje osobnosti.

image

IT muški ljetni komadi

PRESS

Muške ljetne kolekcije također karakteriziraju zemljani tonovi. Osim što se idealno slažu s preplanulom puti, takvi komadi se lako kombiniraju s ostalim odjevnim predmetima, a odlično izgledaju i u kombinaciji s crnom. Suprotnost donose Replay košulje u havajskom stilu koje pršte tropskim motivima poput palmi te u potpunosti dočaravaju ljeto. Tu je i bijeli T-shirt koji nikada ne može biti višak u ormaru, odnosno u trendu je svake sezone.

image

Torba Replay iz BOHO CHIC kolekcije brenda Replay

PRESS
image

Torba Replay iz BOHO CHIC kolekcije brenda Replay

PRESS
image

Natikače za ljeto

PRESS
image

Vječna bijela boja kako odjeće, tako i obuće

PRESS

Među ovim ljetnim komadima možete pronaći svoje favorite u Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku i Zadru ili online na Reverto web shopu.

Linker
22. travanj 2024 16:00