NOVA KOLEKCIJA

Predivan nakit koji će svaku kombinaciju učiniti još boljom

Pri kreiranju dizajna Heavenly Joy, FREYWILLE umjetnici i stručnjaci, inspiraciju za motive su pronašli u impresivnim primjerima tehnike vitraja na gotičkim srednjovjekovnim katedralama.

Sinonim za ljeto zasigurno su jarke i odvažne boje koje potiču pozitivne emocije, dobro raspoloženje te uljepšavaju dan. To je godišnje doba idealno i za igru s upečatljivim uzorcima ili modnim detaljima, poput šarenih svilenih marama ili vječnog nakita koji se može nositi i kasnije, s podsjetnikom na ljeto. Stoga je i brend FREYWILLE nakita, kreirao novu živopisnu kolekciju Ode to Joy of Life, a oduševio nas je set nevjerojatnog kolorita, Heavenly Joy, koji podsjeća na svjetlost koja se rastapa u dugine boje i slavi najljepše ljudske emocije. Svaki komad ovog FREYWILLE umjetničkog nakita izrađen je tehnikom finog emajliranja, a vrhunsku izvedbu garantira više od 100 koraka pedantnog ručnog rada.

image
ANTE ODAK
image

Naušnice Heavenly Joy

ANTE ODAK
image

Ogrlica Heavenly Joy

TONI MUHR

Pri kreiranju dizajna Heavenly Joy, FREYWILLE umjetnici i stručnjaci za fino emajliranje, inspiraciju za motive pronašli su u dojmljivim primjerima tehnike vitraja na gotičkim srednjovjekovnim katedralama. U povijesti gotike, ljudi su došli na ideju spajanja slika od komadića obojenog stakla. Postavljen vitraj na prozor pronalazi život u sunčevoj svjetlosti te kroz sebe pušta svjetlost i stvara nevjerojatan spektar boja.

image

Set nevjerojatnog kolorita, Heavenly Joy

ANTE ODAK
image

Prsten Heavenly Joy

TONI MUHR

Tisuće boja u vitraju metafora su za najljepše ljudske emocije koje se čine poput nježnih treptaja duše. FREYWILLE nakit iz seta Heavenly Joy je čarobna igra svjetlosti i boja koja pristaje svakoj puti te ističe njezinu ljepotu diskretnim svjetlucanjem i sjajem. Odlično se uklapa u svaki styling te pruža osjećaj kao da sa sobom nosite mali komadić neba.

image
ANTE ODAK
image

Naušnice Heavenly Joy

TONI MUHR
image

Narukvica Heavenly Joy

ANTE ODAK

Modne fotografije nadahnute FREYWILLE kolekcijom Heavenly Joy snimio je talentirani fotograf Ante Odak, styling potpisuje Ana Nikačević, šminku Petra Sever, a kosu Milena Mršić iz salona Glamour. U ulozi modela je Leonarda Zeba iz agencije Talia Model.

image
ANTE ODAK
image

Sat Heavenly Joy

TONI MUHR

FREYWILLE kolekciju Heavenly Joy možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE buticima, među kojima je i onaj u Zagrebu, Preradovićeva 2. Više informacija možete pronaći na FREYWILLE online butiku ili Facebook profilu Freywille Zagreb.

Linker
13. travanj 2024 15:38