SIMPLY BLOOMING

Slavlje ženskog tijela bojama, krojevima i kontrastima

Elegantne i pročišćene linije okosnica su nove modne kolekcije "Simply blooming" poznate zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić koja se krije pod umjetničkim imenom Becha design.

Kolekcija "Simply Blooming" zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić u kojoj prevladavaju jednostavne i pročišćene linije slavi žensko tijelo bojama, krojevima i kontrastima. Ručno izrađeni 3D cvijetovi idealno pozicionirani na elegantnim i pročišćenim krojevima daju dodatan glamurozan efekt kolekciji.

image

Becha design

AG PHOTO

U kolekciji je glavni naglasak stavljen na otvorena leđa s kojima dizajnerica naglašava ženstvenost, senzualnost i eleganciju. Nabori, visoki prorezi i neočekivani izrezi u idealnoj kombinaciji boja i tekstura materijala čine jednu zanimljivu modnu priču jer "Simply Blooming" donosi kontraste boja i krojeva.

image

Nova kolekcija Becha designa

AG PHOTO

Inače, BECHA brand je osnovan 2017.godine, a u vrlo kratkom vremenskom roku klijentice su je prepoznale, kaže Božena, kojoj je drago što kupci cijene ručnu izradu, kvalitetu materijala i proizvoda. Kolekcije je, do sada, predstavila na Ljubljana Fashion Weeku i Milano Fashion Weeku, a Becha je osvanula i u prestižnom magazinu Vogue Italy.

image

Ženstvene haljine okosnica su kolekcije

AG PHOTO
image

Raskošne haljine njezin su zaštitni znak

AG PHOTO
image

Cvjetovi su gotovo na svakoj haljini

AG PHOTO
image

I jednostavne linije prisutne su u kolekciji "Simply blooming"

AG PHOTO
Linker
29. ožujak 2024 08:05