Iznenadila outfitom

Što to nosi Ivana Paradžiković? Nikada ne bismo rekli da ćemo poznatu novinarku vidjeti u ‘kućnom‘ izdanju u javnosti

Iako smo je obično viđali u elegantnim sakoima ili pak haljinama, Ivana je za premijeru filma u Kinu SC-a odjenula do sad neviđenu kombinaciju na njoj. I odlično joj stoji!

Novinarku Ivanu Paradžiković navikli smo obično vidjeti u elegantnim odijelima, kostimima ili pak svečanim haljinama u kojima je primala nagrade ili dolazila na službene događaje.

Na špici je rijetko vidimo, no nije mogla propustiti premijeru filma ‘Ljubav oko svijeta‘ Davora i Anđele Rostuhar koja se održala u Kinu SC-a. Kako su vani visoke temperature, a ovo je bila divna prilika da se opusti, Ivana je na premijeru došla u posve ležernom izdanju u kojem ju prije nismo vidjeli.

Čitajte i: Ne skida osmijeh s lica! Ivana Paradžiković napravila prvi javni korak nakon odlaska s Nove TV

image
U običnoj majci, cargo hlačama i japankama izgledala je opušteno i zadovoljno.
RANKO SUVAR/CROPIX

U običnoj crnoj majci bez rukava, opuštenim cargo hlačama i japankama Ivana je djelovala vrlo zadovoljno i kao da joj se uopće nije dalo nešto previše uređivati.

Inače, novinarka je nedavno raskinula ugovor s Novom TV i tako otišla s mjesta voditeljice i urednice emisije "Provjereno". Njezin odlazak je fanovima emisije i nje same ostavio gorak okus u ustima, a mnogi od njih su se na društvenim mrežama prijetili da neće više gledati "Provjereno" ako ga Ivana ne vodi.

Čitajte i: Ivana Paradžiković otišla s Nove TV, vijest nam je potvrdio njezin odvjetnik: ‘Raskid ugovora bio je sporazuman‘

Kada se tri tjedna nije pojavila u "Provjerenom", mnogi su se počeli pitali gdje je. Emisiju je umjesto nje vodila reporterka Ema Branica, dok je urednik postao reporter Mato Barišić.

Šuškalo se da je Ivana otišla s Nove TV nakon 15 godina, a to nam je potvrdio i njezin odvjetnik. "Mogu vam potvrditi da su vijesti točne, raskinuli smo ugovor s Novom TV. Raskid ugovora bio je sporazuman i na obostrano zadovoljstvo", rekao je za Gloria.hr zagrebački odvjetnik Pavličić Bekić.

Linker
18. travanj 2024 14:12